Αποτελέσματα live αναζήτησης

Ημερίδα Transfer Pricing • Εξειδικευμένο μονοήμερο σεμινάριο Transfer Pricing

  • H Grant Thornton θέλοντας να συμβάλει στην κατανόηση της νέας νομοθεσίας που θεσμοθετήθηκε με τον ν.<a target='_blank' href='http://www.taxheaven.gr/laws/law/index/law/214' rel='tag laws'>3728/2008</a> του Υπουργείου Ανάπτυξης, αναφορικά με τις ενδοομιλικές συναλλαγές και τη διαμόρφωση του Φακέλου Τεκμηρίωσης,...
Ημερίδα Transfer Pricing •    Εξειδικευμένο μονοήμερο σεμινάριο Transfer Pricing

H Grant Thornton θέλοντας να συμβάλει στην κατανόηση της νέας νομοθεσίας που θεσμοθετήθηκε με τον ν.3728/2008 του Υπουργείου Ανάπτυξης, αναφορικά με τις ενδοομιλικές συναλλαγές και τη διαμόρφωση του Φακέλου Τεκμηρίωσης, σας προσκαλεί στην Ημερίδα που θα πραγματοποιήσει τη Μ. Δευτέρα, 13 Απριλίου 2009 και ώρα 17.30 στο ξενοδοχείο Royal Olympic, στην αίθουσα Olympia. Μετά το τέλος της εκδήλωσης θα ακολουθήσει cocktail στο Olympia Foyer.

Σε συνέχεια της ημερίδας, η Grant Thornton έχει σχεδιάσει μονοήμερο εξειδικευμένο σεμινάριο με θέματα Transfer Pricing που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Metropolitan τη Μ. Τρίτη, 14 Απριλίου 2009 & ώρες 9.00-17.00. Για την παρουσία σας στο σεμινάριο, θα πρέπει να επικοινωνήσετε έγκαιρα με το Τμήμα Marketing & Επικοινωνίας, καθώς οι συμμετοχές έχουν ήδη ξεπεράσει το αναμενόμενο.  
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το
Τμήμα Marketing & Επικοινωνίας:
T +30 210 72 80067-9
F +30 210 72 12222
E [email protected]

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης