Αποτελέσματα live αναζήτησης

Αρχίζει πασχαλινό ωράριο από αύριο

8 Απρίλιος 2009
  • Μία ώρα λιγότερο από πέρυσι θα λειτουργούν εφέτος, λόγω κρίσης, τα καταστήματα κατά την περίοδο του Πάσχα. Τα εμπορικά καταστήματα που ανήκουν στη δύναμη του Εμπορικού Σύλλογου Αθηνών θα είναι ανοικτά από τις 10.00 ως τις 21.00 τις καθημερινές (πέρυσι άνοιγαν στις 9.00) και ως τις 18.00 το Σάββατο. Αυτή είναι η πρόταση της διοίκησης του ΕΣΑ προς τα μέλη του. Το εορταστικό ωράριο θα εφαρμοστεί από αύριο Πέμπτη 9 Απριλίου ως το Μεγάλο Σάββατο, ενώ τη Δευτέρα του Πάσχα τα καταστήματα θα είναι κλειστά.
Αρχίζει πασχαλινό ωράριο από αύριο

Μία ώρα λιγότερο από πέρυσι θα λειτουργούν εφέτος, λόγω κρίσης, τα καταστήματα κατά την περίοδο του Πάσχα. Τα εμπορικά καταστήματα που ανήκουν στη δύναμη του Εμπορικού Σύλλογου Αθηνών θα είναι ανοικτά από τις 10.00 ως τις 21.00 τις καθημερινές (πέρυσι άνοιγαν στις 9.00) και ως τις 18.00 το Σάββατο. Αυτή είναι η πρόταση της διοίκησης του ΕΣΑ προς τα μέλη του. Το εορταστικό ωράριο θα εφαρμοστεί από αύριο Πέμπτη 9 Απριλίου ως το Μεγάλο Σάββατο, ενώ τη Δευτέρα του Πάσχα τα καταστήματα θα είναι κλειστά.

Πηγή Το βήμα

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης