Αποτελέσματα live αναζήτησης

Πετρέλαιο θέρμανσης: Μεγαλύτερο κονδύλι και προκαταβολή στο σχεδιασμό της κυβέρνησης ανέφερε ο Σ. Πέτσας

9 Οκτώβριος 2019
Πετρέλαιο θέρμανσης: Μεγαλύτερο κονδύλι και προκαταβολή στο σχεδιασμό της κυβέρνησης ανέφερε ο Σ. Πέτσας
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσηςΚατά τη διάρκεια συνέντευξής του στον «ΑΝΤ1», ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσα αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο επίδομα πετρελαίου θέρμανσης:

«Την περίοδο 2013-2014 είχαμε ένα επίδομα πετρελαίου θέρμανσης, 210 εκ. ευρώ. Είχαμε μια μεγάλη επιδότηση ανά λίτρο πετρελαίου θέρμανσης και είχαμε και μια σημαντική προκαταβολή. Αυτά άλλαξαν με τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, προς το χειρότερο. Και έφτασε σήμερα το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης να είναι περίπου το ¼ από αυτό που ήταν και χωρίς προκαταβολή. Και μάλιστα, δεν έφτανε μόνο αυτό. Χορηγούνταν συνήθως το Καλοκαίρι, όταν είχε τελειώσει η θερμαντική περίοδος.
Εμείς, λοιπόν, τι θα κάνουμε; Θα αυξήσουμε το κονδύλι για το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης. Θα κάνουμε μια ανακατανομή, ώστε να μπορούν να ευνοούνται περισσότερο οι περιοχές που έχουν πιο δύσκολες καιρικές συνθήκες τον χειμώνα και θα δώσουμε και προκαταβολή. Και στόχος μας, όπως ήταν και στο παρελθόν, είναι κάθε μήνα να γίνονται καταβολές. Αυτό είναι πιο προβλέψιμο και για τα νοικοκυριά και για τον κρατικό προϋπολογισμό. Να είμαστε όλοι νοικοκύρηδες. Υπάρχει η εξουσιοδότηση, η οποία είναι ενεργή για την τροποποίηση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης και θα έρθει μέσα στις επόμενες μέρες. Το προανήγγειλε χθες, άλλωστε, και ο Υπουργός των Οικονομικών.
»


Πηγή: ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ-Σημεία συνέντευξης του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα στον «ΑΝΤ1»

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης