Αποτελέσματα live αναζήτησης

Οι δημόσιοι διαγωνισμοί σε αριθμούς το Γ' τρίμηνο του 2019 για τις υπηρεσίες λογιστή

2 Οκτώβριου 2019 Σχόλια
Οι δημόσιοι διαγωνισμοί σε αριθμούς το Γ' τρίμηνο του 2019 για τις υπηρεσίες λογιστή
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσης
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 2 λεπτά


Το Γ' τρίμηνο του 2019, 149 δημόσιοι φορείς δημοσίευσαν περισσότερους από 250 ενεργούς δημόσιους διαγωνισμούς ζητώντας λογιστικές υπηρεσίες σε όλη την Ελλάδα. Η εταιρία που γνωρίζει το ιστορικό των συμβάσεων για τις συνεργασίες μεταξύ των δημόσιων φορέων και των αναδόχων τα προηγούμενα έτη, αποκτά ανταγωνιστικό προβάδισμα μιας και έχει πρόσβαση στην ακριβή διάρκεια της σύμβασης, στο ακριβές ποσό της σύμβασης αλλά και σε όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες που υπάρχουν στα επίσημα έγγραφα των συμβάσεων.

Μια από τις υψηλότερες συμβάσεις σε προϋπολογισμό που υπογράφηκε το Γ' τρίμηνο του 2019 έφτασε τα 120.000 ευρώ πλέον Φ.Π.Α. για τον ετήσιο έλεγχο της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (Ε.Ε.Τ.Τ.). Η διάρκεια της σύμβασης ορίστηκε στους έξι μήνες με δυνατότητα παράτασης έως τους εννέα μήνες.

Το Γ' τρίμηνο του 2019 δημοσιεύθηκαν περισσότερες από 620 συμβάσεις που υπογράφηκαν μεταξύ των αναδόχων δημοσίων διαγωνισμών και των αρμόδιων φορέων σε όλη την Ελλάδα για τις λογιστικές υπηρεσίες. Οι φορείς που δημοσίευσαν τις περισσότερες συμβάσεις ήταν το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών "ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ" και ο Δήμος Τήλου.

Περισσότεροι από 460 δημόσιοι φορείς δημοσίευσαν συμβάσεις με το συνολικό προϋπολογισμό να ξεπερνά τα 8.500.000€. Οι αναθέτουσες αρχές με τον μεγαλύτερο προϋπολογισμό ήταν η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης και το Πανεπιστήμιο Πατρών.

Περισσότερες από 280 συμβάσεις δημοσίευσαν οι τρεις πρώτες περιφέρειες της Ελλάδας με τον μεγαλύτερο προϋπολογισμό. Πιο συγκεκριμένα στην περιφέρεια της Αττικής δημοσιεύθηκε το 22% των δημοσίων διαγωνισμών διαθέτοντας περισσότερα από 1.900.000€, στην περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας δημοσιεύθηκε το 16% με περισσότερα από 730.000€ και στην περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδας το 5% με περισσότερα από 550.000€.

Το 36% των συμβάσεων αφορούσε ποσά έως 5.000€, το 28% ποσά από 5.000 έως 10.000€, το 23% ποσά από 10.000 έως 20.000€, το 10% ποσά από 20.000 – 50.000€ και το υπόλοιπο 3% μεγαλύτερα ποσά.

Γνωρίζοντας τις συμβάσεις που έχει συνάψει η εκάστοτε αναθέτουσα αρχή τα προηγούμενα έτη, μπορείτε να καταλάβετε την τιμολογιακή πολιτική τόσο των φορέων όσο και των εταιριών που κέρδισαν τον διαγωνισμό. Έχοντας πρόσβαση στα επισυναπτόμενα αρχεία των συμβάσεων μπορείτε να κατανοήσετε σε βάθος τις ακριβείς ανάγκες των δημόσιων φορέων καθώς επίσης και να γνωρίζετε τα κριτήρια με τα οποία επιλέχθηκε ο συγκεκριμένος ανάδοχος. Τα επίσημα στατιστικά στοιχεία για το ιστορικό των αναθετουσών αρχών σας βοηθούν στην καλύτερη προετοιμασία των μελλοντικών σας προσφορών.


Για το Promitheies.gr
Βρέσκος Βασίλειος


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης