Αποτελέσματα live αναζήτησης

ΕΦΕΕΘ: Συνάντηση των Διοικητικών Συμβουλίων των Ενώσεων όμορων νομών

ΕΦΕΕΘ: Συνάντηση των Διοικητικών Συμβουλίων των Ενώσεων όμορων νομών
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσης


ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ 22 - 546 26 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΗΛ.: 2310/554.073 - FAX: 2310/523.666
www.efeeth.gr, e-mail: [email protected]


Θεσσαλονίκη 19/9/2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στις 14-9-2019, στα γραφεία της Ε.Φ.Ε.Ε.Θ. στην Θεσσαλονίκη, πραγματοποιήθηκε συνάντηση των Διοικητικών Συμβουλίων των Ενώσεων όμορων νομών με θέματα:

1. Ανταλλαγή απόψεων για τα προβλήματα του κλάδου
2. Εκλογές Ο.Ε.Ε
3. Ολομέλεια Προέδρων Π.Ο.Φ.Ε.Ε (7/10/2019)

Παραβρέθηκαν συναδέλφισσες και συνάδελφοι εκπρόσωποι των Διοικητικών Συμβουλίων Ν. Ημαθίας, Ν. Θεσσαλονίκης Ν. Κιλκίς, Ν. Πιερίας, Ν. Πέλλας, Ν. Σερρών, Ν. Χαλκιδικής και οι κ.κ. Βασίλης Καμπάνης, Αβραάμ Πανίδης, Κώστας Νιφορόπουλος, συνολικά 40 άτομα.

Η συνάντηση άρχισε στις 10.00 το πρωί και διήρκεσε ως τις 15.00.

Πραγματοποιήθηκε ανταλλαγή απόψεων για τα προβλήματα του κλάδου, ακούσθηκαν προτάσεις και προβληματισμοί, συζητήθηκε το θέμα των εκλογών του Ο.Ε.Ε που θα πραγματοποιηθούν το Δεκέμβριο με γνώμονα την αύξηση της δύναμης μας.

Ο Πρόεδρος της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. κ. Βασίλης Καμπάνης μας ενημέρωσε για τις εκλογές του Ο.Ε.Ε, την συνεχή διαβούλευση των ηλεκτρονικών βιβλίων με την Α.Α.Δ.Ε, την συνάντηση με τον Υπουργό Ανάπτυξης , την διαβούλευση για το ΕΡΓΑΝΗ με τον Υπουργό Εργασίας και άλλα θέματα.

Η συνάντηση μας πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά, είχε απόλυτη επιτυχία κι έγινε εποικοδομητική συζήτηση για όλα τα θέματα.

Ευελπιστούμε στην συνέχεια των συναντήσεων και την συνεργασία μεταξύ μας, με απώτερο σκοπό την ανάδειξη του έργου των ενώσεων και της Π.Ο.Φ.Ε.Ε.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΣΟΡΜΠΑΤΖΗΚΩΣΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης