Αποτελέσματα live αναζήτησης

«Επαγγελματική εκπαίδευση και επιχειρήσεις: Διαμορφώνοντας τους εργαζόμενους του αύριο» - 1η Διακρατική Ημερίδα Discuss Learning 2019

«Επαγγελματική εκπαίδευση και επιχειρήσεις: Διαμορφώνοντας τους εργαζόμενους του αύριο» - 1η Διακρατική Ημερίδα Discuss Learning 2019
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσης


1η Διακρατική Ημερίδα Discuss Learning 2019
«Επαγγελματική εκπαίδευση και Επιχειρήσεις: Διαμορφώνοντας τους εργαζόμενους του αύριο»


Η IDEC ΑΕ διοργανώνει υπό την αιγίδα του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά (ΒΕΠ) και στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+, την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου, 9:30 π.μ. – 5:30 μ.μ. στο ξενοδοχείο Stanley στην Αθήνα, την 1η Διακρατική Ημερίδα Discuss Learning 2019 «Επαγγελματική εκπαίδευση και Επιχειρήσεις: Διαμορφώνοντας τους εργαζόμενους του αύριο».

Ως Μάθηση με Βάση την Εργασία (ΜΒΕ) ή Work Based Learning, ορίζεται η μαθησιακή διαδικασία που βασίζεται στην εργασιακή εμπειρία. Μέσω της ΜΒΕ, οι σπουδαστές αποκτούν ένα σύνολο ικανοτήτων, τα οποία θεωρούνται απαραίτητα για την ομαλότερη μετάβαση τους στην αγορά εργασίας. Βασική συνιστώσα για την επιτυχία και την επίτευξη των στόχων της ΜΕΒ είναι η ενεργός συμμετοχή των επιχειρήσεων. Τα οφέλη που αποκομίζουν είναι πολύπλευρα και συντελούν γενικότερα στην ανάπτυξη της οικονομίας μιας χώρας.

Η ημερίδα θα συμβάλλει στην αποτύπωση και κατανόηση των νέων προοπτικών της ΜΒΕ σηματοδοτώντας τον επαναπροσδιορισμό των οριζουσών της. Θα πυροδοτήσει καινοτόμες δράσεις, μέσω της αναδιαμόρφωσης των στάσεων και απόψεων της εκπαιδευτικής και επιχειρηματικής κοινότητας  σχετικά με το ρόλο της ΜΒΕ στην επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση και την κοινωνία, με απώτερο σκοπό τον εκσυγχρονισμό της και τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης εκπαίδευσης.

Κατά την διάρκεια της ημερίδας, θα διεξαχθούν τέσσερα διαδραστικά εργαστήρια με θέματα: Απόδοση της Επένδυσης (ROI) της Μάθησης με Βάση την Εργασία, Η οργάνωση της Μαθητείας - Ο ρόλος του εκπαιδευτή στην επιχείρηση, Η Πρακτική Άσκηση/Μαθητεία για την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στους σπουδαστές και Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη – Η συμμετοχή των επιχειρήσεων στην Εκπαίδευση.

Χώρος: Ξενοδοχείο Stanley Οδυσσέως 1, Πλ. Καραϊσκάκη, Αθήνα Στ. Μετρό: Μεταξουργείο

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης. Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στην ιστοσελίδα http://discuss-learning.eu/

Πληροφορίες: κυρία Νεφέλη Δημοπούλου, IDEC S.A. τηλέφωνο 210 4286227, mail [email protected]


Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης