Αποτελέσματα live αναζήτησης

Συμπόρευση της ΔΗΚΙΟ με την ΕΣΚΟ

5 Σεπτέμβριος 2019
Συμπόρευση της ΔΗΚΙΟ με την ΕΣΚΟ
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσηςΑνάρτηση του Προέδρου του ΟΕΕ στο Facebook

Οι λογιστές-φοροτεχνικοί και οι οικονομολόγοι, τρεις μήνες πριν τις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, ενώνουν τις δυνάμεις τους για το καλό του ΟΕΕ. Όλο και περισσότεροι συντάσσονται με τη ΔΗ.ΚΙ.Ο., την παράταξη που έχει αναβαθμίσει το ρόλο του ΟΕΕ και προωθεί με τον καλύτερο τρόπο τα συμφέροντα των μελών του και λογιστών- φοροτεχνικών. Καλωσορίζω, λοιπόν, την Ε.Σ.Κ.Ο. σε αυτή την κοινή προσπάθεια για την ενίσχυση της φωνής του Φορέα μας, με στόχο την αντιμετώπιση των προβλημάτων και προκλήσεων του κλάδου. Θέλω προσωπικά να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της ΕΣΚΟ και καλό φίλο, Δημήτρη Ίσαρη, για τη συμπόρευση αυτή. Ταυτόχρονα, το κάλεσμα είναι ανοιχτό προς το σύνολο των συναδέλφων, που συμμερίζονται τις ίδιες ανησυχίες και ονειρεύονται ένα Επιμελητήριο ακόμα πιο κοντά στους συναδέλφους και τα προβλήματα. Το ΟΕΕ ακόμα πιο ψηλά, ακόμα πιο δυνατό!

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης