Αποτελέσματα live αναζήτησης

Γ. Χριστόπουλος: Στην Καλαμάτα σήμερα. Ημερίδα για τη ρύθμιση των 120 δόσεων, της ΕΣΕΕ και του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμάτας

Γ. Χριστόπουλος: Στην Καλαμάτα σήμερα. Ημερίδα για τη ρύθμιση των 120 δόσεων, της ΕΣΕΕ και του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμάτας
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσης


Καθώς τέθηκαν σε ισχύ οι αλλαγές στη ρύθμιση των 120 δόσεων όπως προβλέπεται στην απόφαση του υφυπουργού Οικονομικών Απόστολου Βεσυρόπουλου και του επικεφαλής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων Γιώργου Πιτσιλή και αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή εντός της εβδομάδος, η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την ένταξη στη ρύθμιση με βάση τις νέες βελτιωμένες διατάξεις ενώ η προθεσμία υπαγωγής στη ρύθμιση εκπνέει κανονικά στις 30 Σεπτεμβρίου, η ΕΣΕΕ στα πλαίσια των θεματικών ημερίδων σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Καλαμάτας, οργανώνει σήμερα ημερίδα με ομώνυμο θέμα «120 δόσεις και Τραπεζική Ρευστότητα».

Ομιλητές – Εισηγητές:
Γιώργος Χριστόπουλος – Φοροτεχνικός -Οικονομολόγος
Μαρία Μυζήθρα – Οικονομολόγος – Εμπειρογνώμων σε Τραπεζικά Θέματα
 

Η είσοδος είναι ελεύθερη και την εκδήλωση, εκτός από τους εμποροεπαγελματίες της Μεσσηνιακής Πρωτεύουσας, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και συνάδελφοι λογιστές - φοροτεχνικοί και ήδη έχουν πάρει την πρόσκληση που έλαβαν τόσο η Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ, όσο και το 11ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ Ν.Α. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ.

Δείτε τη σχετική πρόσκληση:


Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης