Αποτελέσματα live αναζήτησης

Γ. Χριστόπουλος : Οι τρέχουσες εξελίξεις στο μέτωπο των ελέγχων κατά της φοροδιαφυγής, στην πορεία των ρυθμίσεων ασφαλιστικών και φορολογικών οφειλών.

25 Αύγουστος 2019
Γ. Χριστόπουλος :  Οι τρέχουσες εξελίξεις στο μέτωπο των ελέγχων κατά της φοροδιαφυγής, στην πορεία των ρυθμίσεων ασφαλιστικών και φορολογικών οφειλών.
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσης


Γ. Χριστόπουλος στον ΣΚΑΪ και στον Δημήτρη Καμπουράκη:


Τις τρέχουσες εξελίξεις στο μέτωπο των ελέγχων κατά της φοροδιαφυγής, στην πορεία των ρυθμίσεων ασφαλιστικών και φορολογικών οφειλών, στην εκτίμηση κατά πόσο οι ελαφρύνσεις από την υπερφορολόγηση, θα αυξήσουν τα δημόσια έσοδα και θα τονώσουν την ανάπτυξη, στο σχέδιο για περισσότερες δόσεις στον φόρο αποδοχής κληρονομιάς, στον οδικό χάρτη για τη μείωση των τεκμηρίων και άλλα θέματα της φορολογικής επικαιρότητας συζήτησε ο επιστημονικός συνεργάτης του κόμβου μας και εκπρόσωπος τύπου της ΠΟΦΕΕ, φοροτεχνικός Γιώργος Χριστόπουλος, καλεσμένος στην ενημερωτική εκπομπή του έγκριτου δημοσιογράφου Δημήτρη Καμπουράκη στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ χθες 23/8/2019.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη παρακάτω.


Single player

 

Flash player

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης