Αποτελέσματα live αναζήτησης

Πιο εύκολα δάνεια με εγγύηση ΤΕΜΠΜΕ

19 Μάρτιου 2009 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Τη χαλάρωση των κριτηρίων ένταξης στο πρόγραμμα του ΤΕΜΠΜΕ προανήγγειλε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομίας κ. Γ. Σιδηρόπουλος ο οποίος εξέφρασε προς τους εισαγωγείς την επιθυμία του υπουργού Οικονομίας Γιάννη Παπαθανασίου να τροποποιήσει τα κριτήρια ένταξης των δανείων στο μέτρο, μειώνοντας σε δύο τις κερδοφόρες χρήσεις από τρεις που είναι σήμερα.
Πιο εύκολα δάνεια με εγγύηση ΤΕΜΠΜΕ

Τη χαλάρωση των κριτηρίων ένταξης στο πρόγραμμα του ΤΕΜΠΜΕ προανήγγειλε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομίας κ. Γ. Σιδηρόπουλος ο οποίος εξέφρασε προς τους εισαγωγείς την επιθυμία του υπουργού Οικονομίας Γιάννη Παπαθανασίου να τροποποιήσει τα κριτήρια ένταξης των δανείων στο μέτρο, μειώνοντας σε δύο τις κερδοφόρες χρήσεις από τρεις που είναι σήμερα.

Στην τροποποίηση των όρων χορήγησης δανείων με την εγγυοδοσία του ΤΕΜΠΜΕ, προκειμένου να γίνουν πιο φιλικοί προς τις επιχειρήσεις προσανατολίζεται η κυβέρνηση, η οποία φαίνεται πως υιοθέτησε το αίτημα των επιχειρηματικών φορέων.

Προς αυτή την κατεύθυνση αποφάσισε να μειώσει από τα τρία στα δύο χρόνια τα έτη της υποχρεωτικής κερδοφορίας, που αποτελεί προϋπόθεση για να ενταχθεί μία μικρομεσαία επιχείρηση στο πρόγραμμα.

Την είδηση προανήγγειλε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών Γιάννης Σιδηρόπουλος σε συνάντηση που είχε χθες με εκπροσώπους του Συνδέσμου Εμπόρων Εισαγωγέων Αυτοκινήτων Ελλάδος (ΣΕΕΑΕ).

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Σιδηρόπουλος εξέφρασε προς τους εισαγωγείς την επιθυμία του υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών Γιάννη Παπαθανασίου να τροποποιήσει τα κριτήρια ένταξης των δανείων στο μέτρο, μειώνοντας σε 2 τις κερδοφόρες χρήσεις από 3 που είναι σήμερα, ώστε να διευκολυνθούν όσο το δυνατόν περισσότερες επιχειρήσεις.


Πηγή Ημερησία




Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης