Αποτελέσματα live αναζήτησης

Χοακίν Αλμούνια: Πιο αισιόδοξα τα μηνύματα για τις οικονομίες

  • Πιο αισιόδοξα είνα τα μηνύματα που έρχονται για τις οικονομίες σε σχέση με τρεις μήνες πριν, τονίζει σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα La Stampa o Ευρωπαίος Επίτροπος αρμόδιος για τις Οικονομικές και Νομισματικές Υποθέσεις, κ. Χοακίν Αλμούνια.
Χοακίν Αλμούνια: Πιο αισιόδοξα τα μηνύματα για τις οικονομίες

Πιο αισιόδοξα είνα τα μηνύματα που έρχονται για τις οικονομίες σε σχέση με τρεις μήνες πριν, τονίζει σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα La Stampa o Ευρωπαίος Επίτροπος αρμόδιος για τις Οικονομικές και Νομισματικές Υποθέσεις, κ. Χοακίν Αλμούνια.

«Κάποιες τράπεζες ανακοίνωσαν αποτελέσματα πέραν των εκτιμήσεων, η ρευστότητα στην αγορά έχει αποκατασταθεί σε μεγάλο βαθμό και οι δεσμεύσεις των κυβερνήσεων για τις δημόσιες δαπάνες αρχίζουν να αποφέρουν καρπούς» επισημαίνει ο κ. Αλμούνια.

Σύμφωνα με τον Ευρωπαίο Επίτροπο, ο αντίκτυπος της οικονομικής ενίσχυσης των τραπεζών είναι ιδιαίτερα σημαντικός σε Βρετανία και Ιρλανδία, ενώ στην Ισπανία είναι μικρότερος. Οσον αφορά την Ιταλία, δεν χρειάστηκαν σημαντικές παρεμβάσεις.

Για τον κ. Αλμούνια, οι κυβερνήσεις θα πρέπει να δώσουν προτεραιότητα στην αντιμετώπιση της ανεργίας.

Πηγή Κέρδος


Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης