Αποτελέσματα live αναζήτησης

Μ. Μαλτέζος: «Εμπαίζει τόσο τους φορολογούμενους όσο και τους συναδέλφους λογιστές-φοροτεχνικούς η παράταση που δόθηκε»

Μ. Μαλτέζος: «Εμπαίζει τόσο τους φορολογούμενους όσο και τους συναδέλφους λογιστές-φοροτεχνικούς η παράταση που δόθηκε»
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσηςΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δήλωση Εκπροσώπου της Συνεργασίας Αριστερών Οικονομολόγων (ΣΥΝΑΡΟΕ) και μέλους της Κεντρικής Διοίκησης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας Μαλτέζου Μενέλαου


Η ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών με την απόφαση να παρατείνει την προθεσμία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων κατά μια «ολόκληρη ημέρα» αν μη τι άλλο εμπαίζει τόσο τους φορολογούμενους όσο και τους συναδέλφους λογιστές φοροτεχνικούς.

Αν και το αίτημα για παράταση των δηλώσεων τέθηκε στην επιτροπή οικονομικών υποθέσεων από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν υπήρξε απάντηση εντός του κοινοβουλίου ούτε από τον υπουργό ούτε από τον αρμόδιο υφυπουργό. Όπως είναι γνωστό στο τέλος παραμένουν για υποβολή οι δύσκολες και προβληματικές φορολογικές δηλώσεις. Η απόφαση του υφυπουργού έχει τιμωρητικό χαρακτήρα τόσο για τους πολίτες όσο και τον κλάδο των λογιστών φοροτεχνικών που είναι στα όρια των ανθρωπίνων αντοχών και δυνατοτήτων.

Υπογραμμίζουμε για άλλη μια φορά, έστω και στο συν 5, την αναγκαιότητα παράτασης τόσο για τα φυσικά όσο και τα νομικά πρόσωπα.

Καλούμε τον μέχρι πρότινος λαλίστατο Πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου κ. Κόλλια Κ. να κινητοποιηθεί και πάρει θέση σταματώντας τον ευτελισμό των λογιστών-φοροτεχνικών και γενικά όλου του επαγγελματικού κλάδου που έχει την εποπτεία για την εύρυθμη λειτουργία του.


Για την ΣΥΝΑΡΟΕ
Μενέλαος ΜαλτέζοςΘέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης