Αποτελέσματα live αναζήτησης

Στα «σκαριά» νέος Κώδικας Φορολογίας Εισοδήματος

Στα «σκαριά» νέος Κώδικας Φορολογίας Εισοδήματος
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσηςΌπως ανέφερε ο κος Στέλιος Πέτσας σχετικά με τα πρώτα νομοσχέδια της κυβέρνησης:

"Υλοποιούμε τις δεσμεύσεις μας και θα καταθέσουμε τρία νομοσχέδια μέχρι να κλείσει η Βουλή για λίγες ημέρες, μέχρι τις 10 Αυγούστου. Το νομοσχέδιο για το επιτελικό κράτος κατατέθηκε χθες. Σήμερα θα κατατεθεί το πρώτο φορολογικό νομοσχέδιο που έχει τις επείγουσες ρυθμίσεις άμεσης εφαρμογής. Δηλαδή τη μείωση του ΕΝΦΙΑ και τη βελτίωση της ρύθμισης των 120 δόσεων. Οι επόμενες φορολογικές ρυθμίσεις που έχουν να κάνουν με τη μόνιμη μείωση των φορολογικών συντελεστών για τα φυσικά πρόσωπα και τις επιχειρήσεις, με τη διατήρηση του αφορολόγητου ως έχει και τα επενδυτικά κίνητρα, όπως τα έχουμε περιγράψει, θα έρθουν αργότερα με ένα νέο Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος, που κωδικοποιεί όλες τις τελευταίες εξελίξεις από το 2013 μέχρι το 2019. Ενσωματώνει τις αλλαγές που έκανε η προηγούμενη κυβέρνηση, τη νομολογία των δικαστηρίων και τις φορολογικές παρεμβάσεις που έγιναν από τη φορολογική διοίκηση. Το επόμενο νομοσχέδιο που θα έρθει τώρα αυτές τις ημέρες έχει να κάνει με την κατάργηση του ασύλου βίας και ανομίας, με ζητήματα που αφορούν με την κυβερνησιμότητα των Δήμων και ζητήματα που βελτιώνουν τη λειτουργία της κυβέρνησης και το κυβερνητικό έργο σε επιμέρους υπουργεία."

Πηγή: Δελτίο τύπου ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΡΑ ΤΩ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΠΕΤΣΑ ΣΤΟΝ Τ/Σ «OPEN»  ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΙΟΡΔΑΝΗ ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΟ, ΓΙΑΝΝΗ ΣΑΡΑΝΤΑΚΟ KAI ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης