Αποτελέσματα live αναζήτησης

ΕΦΕΕ Σερρών: Αίτημα παράτασης υποβολής φορολογικών δηλώσεων

ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ Ν. ΣΕΡΡΩΝ
Μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ελευθέρων Επαγγελματιών (Π.Ο.Φ.Ε.Ε)
Αριθμός απόφασης Πρωτοδικείου Σερρών 166/1987 και αρ.καταχ. 1026/20-4-1988
Π. Κωστοπούλου 12 Σέρρες - τηλ.23210-23007 και fax: 23210-23007

ΠΡΟΣ:
Υφυπουργό Οικονομικών κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο

Κοιν:
- Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών (ΠΟΦΕΕ)
- Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος.

Θεωρούμε δίκαιη και απαραίτητη την μετάθεση των καταληκτικών ημερομηνιών υποβολής φορολογικών δηλώσεων καθώς
 
Α) ταυτόχρονα με την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων λήγουν και οι ημερομηνίες υποβολής φπα όλων των επιχειρήσεων με απλογραφικά και διπλογραφικά βιβλία αλλά και η υποβολή των δηλώσεων ΑΠΔ – ΦΜΥ – μηνιαίων αποδοχών.
 
Β) το taxis μπορεί να ήταν ανοιχτό ως προς την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων από τις 28/3 όμως εφόσον δεν είχαν ανεβεί πολλές βεβαιώσεις συντάξεων, αναπηρικές συντάξεις, συντάξεις σωμάτων ασφαλείας και εφόσον το υπουργείο εθνικής άμυνας είχε υποβάλει για το σύνολο των μισθωτών και συνταξιούχων λάθος βεβαιώσεις αποδοχών το εύλογο (για εσάς) χρονικό διάστημα υποβολής δηλώσεων δεν ήταν πραγματικό.
 
Γ) τα γραφεία μας τον τελευταίο καιρό δέχονται καθημερινά πολλές επισκέψεις για θέματα ρυθμίσεων των διατάξεων (Ν.4611/2019) κάτι που καθιστά αδύνατη τη σωστή λειτουργία των γραφείων όσον αφορά την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων.
 
Δ) το σύστημα taxis τόσο καθ' όλη τη διάρκεια υποβολής και πολύ περισσότερο τις τελευταίες μέρες υπολειτουργεί γεγονός που καθιστά σχεδόν αδύνατη την υποβολή για αρκετές ώρες τη μέρα.
 
Για τους παραπάνω λόγους ζητούμε την επανεξέταση από εσάς του θέματος παράτασης των υποβολής φορολογικών δηλώσεων εως τέλος Σεπτέμβρη με δεδομένο ότι τον Αύγουστο το προσωπικό των γραφείων μας θα λάβει την απαιτούμενη άδεια αλλά και εμείς οι ίδιοι θα χρειαστούμε κάποιες μέρες ξεκούρασης με τις οικογένειές μας. Το σύνολο των λογιστών δουλεύουν τόσο εντατικά όλη αυτήν την περίοδο που έχουν ξεπεράσει τα όριά τους. Ζητούμε το αυτονόητο προκειμένου να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας χωρίς λάθη και παραλήψεις.     Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                       
ΝΗΣΙΟΥΔΗ ΣΥΛΒΙΑ

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ               
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ    
TΣΑΚΙΡΔΑΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ο ΤΑΜΙΑΣ                              
ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΤΟ ΜΕΛΟΣ                            
ΚΕΧΑΓΙΟΓΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης