Αποτελέσματα live αναζήτησης

Ανακοίνωση ΓΓΠΣ για την ειδική εκλογική αποζημίωση Βουλευτικών εκλογών

Ανακοίνωση ΓΓΠΣ για την ειδική εκλογική αποζημίωση Βουλευτικών εκλογών
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσης


 
Σε συνέχεια του από 8 Ιουλίου 2019 Δελτίο Τύπου της Υπηρεσίας μας, σας ενημερώνουμε ότι όλες οι Εκλογικές Περιφέρειες είναι διαθέσιμες από 9/7/2019 15:30 για την καταχώρηση των απαραίτητων στοιχείων από τους δικαιούχους της εκλογικής αποζημίωσης των Εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019. Συγκεκριμένα:

Όλοι οι Τακτικοί Δικαστικοί Αντιπρόσωποι, εντός και εκτός έδρας, θα πρέπει να εισέλθουν στην Εφαρμογή 1 «Καταχώρισης των Γραμματέων της εφορευτικής Επιτροπής και των Διερμηνέων της Τουρκικής Γλώσσας», προκειμένου να δηλώσουν και να οριστικοποιήσουν τα στοιχεία των Γραμματέων και των Διερμηνέων του Εκλογικού Τμήματος στο οποίο εκτέλεσαν τα καθήκοντά τους.

Όλοι οι δικαιούχοι της εκλογικής αποζημίωσης θα πρέπει να εισέλθουν στην Εφαρμογή 2 «Ηλεκτρονικής αίτησης πληρωμής της Ειδικής Εκλογικής Αποζημίωσης και καταχώρισης του IBAN» για να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση πληρωμής και να δηλώσουν τον ΙΒΑΝ του τραπεζικού λογαριασμού τους.

Υπενθυμίζουμε ότι προκειμένου οι δικαιούχοι Δικαστικοί Αντιπρόσωποι εντός Νομού να υποβάλουν την ηλεκτρονική αίτηση πληρωμής και τον IBAN τους, πρέπει προηγουμένως να έχουν καταχωρίσει και οριστικοποιήσει τα απαιτούμενα στοιχεία στην Εφαρμογή 1.

Τις επόμενες ημέρες θα αναρτηθεί στον ιστότοπο https://ekloges.gsis.gr της ΓΓΠΣ ανακοίνωση σχετικά με την ημερομηνία πληρωμής της εκλογικής αποζημίωσης, τόσο των δικαιούχων της τελευταίας εκλογικής διαδικασίας της 7/7/2019, όσο και των δικαιούχων των δύο προηγούμενων εκλογικών διαδικασιών της 26/5/2019 και 2/6/2019 που δεν έχουν πληρωθεί ακόμα.

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης