Αποτελέσματα live αναζήτησης

Κ. Κόλλιας: «Αναγκαία η δημιουργία ενός νέου, υγιούς και όχι κρατικοδίαιτου οικονομικού μοντέλου»

Κ. Κόλλιας: «Αναγκαία η δημιουργία ενός νέου, υγιούς και όχι κρατικοδίαιτου οικονομικού μοντέλου»
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσηςΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Μητροπόλεως 12 14, 105 63 Αθήνα - Τηλ.: 2132141800, FAX: 2132141873, e-mail: [email protected]

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Κωνσταντίνος Κόλλιας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Η νέα κυβέρνηση, όπως προέκυψε από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, και το νέο υπουργικό συμβούλιο καλούνται να αντιμετωπίσουν μια σημαντική πρόκληση για την οικονομία και τη χώρα: Να την οδηγήσουν στο δρόμο της σταθερής και βιώσιμης ανάπτυξης, με αξιόπιστα βήματα, με γνώμονα την ελάφρυνση της μεσαίας τάξης, που έχει σηκώσει το μεγαλύτερο βάρος της κρίσης, τη δημιουργία θέσεων απασχόλησης μέσω της προσέλκυσης και διευκόλυνσης επενδύσεων, την υγιή, βιώσιμη και μόνιμη επιστροφή στις αγορές, ώστε να διευκολυνθεί η χορήγηση ρευστότητας από το τραπεζικό σύστημα προς τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις.
Η δημιουργία ενός νέου, υγιούς και όχι κρατικοδίαιτου οικονομικού μοντέλου είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία για την επίτευξη των συγκεκριμένων στόχων.
Το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος, ως θεσμοθετημένος σύμβουλος της εκάστοτε κυβέρνησης για θέματα οικονομίας, θα είναι αρωγός στην προσπάθεια αυτή, με προτάσεις, μελέτες και διάλογο
".Γραφείο Τύπου του ΟΕΕ
Τηλ: 2132141866
2132141883
2132141870

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης