Αποτελέσματα live αναζήτησης

Η πρώτη χρεοκοπία στον κλάδο αυτοκινήτου

5 Μάρτιου 2009
  • Η πρώτη χρεοκοπία εταιρείας εμπορίας αυτοκινήτων εξαιτίας της κρίσης είναι γεγονός και στην ελληνική αγορά.
Η πρώτη χρεοκοπία στον κλάδο αυτοκινήτου

Η πρώτη χρεοκοπία εταιρείας εμπορίας αυτοκινήτων εξαιτίας της κρίσης είναι γεγονός και στην ελληνική αγορά. Πρόκειται για την εταιρεία Απέργης ΑΕ η οποία διατηρούσε κατάστημα στην Κηφισιά, εγκαταλείποντας στις τράπεζες με τις οποίες συνεργαζόταν τα απούλητα αυτοκίνητά της. Στην αγορά ήταν γνωστά τα προβλήματα που αντιμετώπιζε τα οποία την είχαν οδηγήσει σε περικοπές εξόδων και στο κλείσιμο καταστημάτων. Τα μέτρα, όμως, δεν αρκούσαν για να αποφευχθεί το λουκέτο λόγω της ελεύθερης πτώσης που καταγράφεται στις πωλήσεις αυτοκινήτων.

Χθες το βράδυ ανακοινώθηκε στις τράπεζες η διακοπή της λειτουργίας τής Απέργης ΑΕ. Οι τράπεζες κατέσχεσαν τα αυτοκίνητα την αγορά των οποίων είχαν χρηματοδοτήσει, ενώ στην αγορά μετρούν τις επιταγές και τα άλλα ανοίγματα της εταιρείας. Ανησυχία υπάρχει και για ενδεχόμενες προκαταβολές που είχαν καταβάλει πελάτες για αγορά αυτοκινήτων, ενώ, σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, αναζητούνται τα ίχνη του ιδιοκτήτη. Η Απέργης ΑΕ ήταν αντιπρόσωπος των Chrysler Jeep Ηellas και Citroen για τα Β. Προάστια.

Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης