Ρύθμιση για αξιοποίηση υπαλλήλων με συμβάσεις αορίστου χρόνου

Εργατικά - Ασφαλιστικά

3 Μάρτιος 2009
Ρύθμιση για τους υπαλλήλους με συμβάσεις αορίστου χρόνου, προωθεί το υπουργείο Εσωτερικών. Ο υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος, με δήλωσή του, γνωστοποίησε ότι τις αμέσως επόμενες μέρες θα κατατεθεί στη Βουλή σχέδιο νόμου ώστε να αξιοποιούνται υπάλληλοι που έχουν πολλά προσόντα και στην ουσία είναι μόνιμοι. Taxheaven.gr

Ρύθμιση για αξιοποίηση υπαλλήλων με συμβάσεις αορίστου χρόνου              

Ρύθμιση για τους υπαλλήλους με συμβάσεις αορίστου χρόνου, προωθεί το υπουργείο Εσωτερικών.
Ο υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος, με δήλωσή του, γνωστοποίησε ότι τις αμέσως επόμενες μέρες θα κατατεθεί στη Βουλή σχέδιο νόμου ώστε να αξιοποιούνται υπάλληλοι που έχουν πολλά προσόντα και στην ουσία είναι μόνιμοι.

Όπως είπε ο κ. Παυλόπουλος, και οι υπάλληλοι που υπηρετούν με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου στο Δημόσιο θα μπορούν να φτάνουν στο βαθμό του διευθυντή, καθώς πολλοί από αυτούς "διαθέτουν εξαιρετικά προσόντα και δεν μπορούν να αξιοποιηθούν σήμερα, όπως έχουν τα πράγματα, αφού δεν είναι δυνατό να ενταχθούν στην ιεραρχία".

"Είναι μια τομή, η οποία έρχεται να συμπληρώσει τις μεταβολές που έγιναν σε θεσμικό επίπεδο μετά την Αναθεώρηση του Συντάγματος του 2001", πρόσθεσε ο κ. Παυλόπουλος.

Πηγή Express