Αποτελέσματα live αναζήτησης

Η International Accounting Standard Committee (IASC) Foundation μόλις χθες δημοσίευσε τον IFRS Taxonomy Module Manager σε έκδοση ελεύθερη προς χρήση.

27 Φεβρουάριου 2009 Σχόλια
  • Με το εργαλείο αυτό, ο χρήστης των οικονομικών καταστάσεων μπορεί να επιλέξει και να χρησιμοποιήσει συγκεκριμένα reports των IFRS, μειώνοντας έτσι τον όγκο του λεξικού (Taxonomy) και διευκολύνοντας την επεξεργασία του. Μπαίνοντας στη σελίδα http://www.xbrl-ifrs.org/ITMM μπορούμε να επιλέξουμε και να κατεβάσουμε συγκεκριμένες αναφορές των IFRS
Η International Accounting Standard Committee (IASC) Foundation μόλις χθες δημοσίευσε τον IFRS Taxonomy Module Manager σε έκδοση ελεύθερη προς χρήση.

Με το εργαλείο αυτό, ο χρήστης των οικονομικών καταστάσεων μπορεί να επιλέξει και να χρησιμοποιήσει συγκεκριμένα reports των IFRS, μειώνοντας έτσι τον όγκο του λεξικού (Taxonomy) και διευκολύνοντας την επεξεργασία του. Μπαίνοντας στη σελίδα http://www.xbrl-ifrs.org/ITMM μπορούμε να επιλέξουμε και να κατεβάσουμε συγκεκριμένες αναφορές των IFRS, ανάλογα με το είδος της δημοσίευσης και τις πληροφοριακές ανάγκες της εταιρίας. Για παράδειγμα όταν θέλουμε να δημιουργήσουμε μία ανακοίνωση με τις γνωστοποιήσεις για Property Plan & Equipment, επιλέγουμε μόνο το κομμάτι αυτό.

Όταν γίνει download το Taxonomy, με ένα απλό Viewer μπορεί να γίνει η ανάγνωση των στοιχείων και να παραχθεί η αναφορά. Για να κατεβάσετε το δωρεάν Taxonomy Viewer επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.taxexperts.gr.

O Taxonomy Module Manager έχει αναπτυχθεί και δημοσιεύεται με Open Source License από τον παγκόσμιο οργανισμό ανοικτού λογισμικού Source Forge. Στην ιστοσελίδα https://sourceforge.net/projects/itmm/ μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την πλατφόρμα της IASC.Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης