Αποτελέσματα live αναζήτησης

Στο στόχαστρο 23.000 επιχειρήσεις για τον φόρο ακινήτων

27 Φεβρουάριου 2009
  • ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ της Εφορίας μπαίνουν περισσότερα από 23.000 νομικά πρόσωπα (επιχειρήσεις, δημόσιοι οργανισμοί, μονές, ναοί κ.λπ.), που σύμφωνα με διασταυρώσεις που πραγματοποίησε το υπουργείο Οικονομικών εμφανίζονται είτε να μην έχουν υποβάλει δήλωση Ενιαίου Τέλους Ακινήτων είτε να έχουν υποβάλει ανακριβή δήλωση.

ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ της Εφορίας μπαίνουν περισσότερα από 23.000 νομικά πρόσωπα (επιχειρήσεις, δημόσιοι οργανισμοί, μονές, ναοί κ.λπ.), που σύμφωνα με διασταυρώσεις που πραγματοποίησε το υπουργείο Οικονομικών εμφανίζονται είτε να μην έχουν υποβάλει δήλωση Ενιαίου Τέλους Ακινήτων είτε να έχουν υποβάλει ανακριβή δήλωση.

Με εγκύκλιο που απέστειλε χθες το υπουργείο σε όλες τις Εφορίες και τα ελεγκτικά κέντρα, ζητείται η διενέργεια ελέγχων και επαληθεύσεων στις δηλώσεις Ενιαίου Τέλους Ακινήτων που υπέβαλαν τα νομικά πρόσωπα. Ειδικότερα, ζητείται να γίνουν ελεγκτικές επαληθεύσεις στην καταγραφή της ακίνητης περιουσίας των νομικών προσώπων, στον προσδιορισμό της αξίας της ακίνητης περιουσίας, στα ακίνητα που έχουν αναγραφεί στις δηλώσεις ως απαλλασσόμενα από το ΕΤΑΚ και τέλος στον υπολογισμό του ύψους του τέλους.


Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης