Αποτελέσματα live αναζήτησης

ΣΟΛΠ: Αίτημα για αναστολή έκδοσης νέων εντολών τακτικού ελέγχου

ΣΟΛΠ: Αίτημα για αναστολή έκδοσης νέων εντολών τακτικού ελέγχου
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσηςΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
(Σ.Ο.Λ.Π.)

ΥΨΗΛΑΝΤΟΥ 155, ΠΕΙΡΑΙΑΣ Τ.Κ. 185 35
ΤΗΛ: 210.4944140, 210.4969463, 6932.273425,
FAX: 210.4975330


Αθήνα, 17/05/2019

ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΨΗΦΙΣΜΑ

ΠΡΟΣ Α.Α.Δ.Ε ΥΠΟΨΙΝ ΚΟΥ ΠΙΤΣΙΛΗ

ΘΕΜΑ: ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΝΕΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ


Κύριε Διοικητά

Μετά από Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας (Σ.Ο.Λ.Π) αποφασίστηκε παμψηφεί να σας μεταφέρουμε το πρόβλημα το οποίο προσπαθεί να διαχειριστεί ο κλάδος μας στην παρούσα φάση.

Στην κορύφωση της εξέλιξης κατάθεσης δηλώσεων ( Φυσικών Προσώπων) και έχοντας ακόμη μόνο 1 μήνα και 10 ημέρες για την ολοκλήρωση τους, των Φορολογικών Δηλώσεων Νομικών Προσώπων όπου η εφαρμογή δεν έχει ανοίξει ακόμη, έχοντας και όλες τις τρέχουσες λογιστικές και φορολογικές υποχρεώσεις (ΦΠΑ,ΦΜΥ) , θα επωμιστούμε επιπλέον τον μεγάλο όγκο της διαχείρισης της ρύθμισης οφειλών προς την φορολογική διοίκηση.

Θεωρούμε αδύνατον ως κλάδος για το μήνα που έρχεται δηλαδή έως 30-06-2019 να επωμιστούμε και το βάρος των τακτικών φορολογικών ελέγχων για τους οποίους εκδίδονται καθημερινά εντολές από τις Δ.Ο.Υ όλης της Ελλάδος. Ζητάμε λοιπόν από το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδος και τον Πρόεδρο του κο Κωνσταντίνο Κόλλια και από τις Ομοσπονδίες του κλάδου μας και όλους τους Συλλόγους ανά την Ελλάδα να συμπορευθούν στο αίτημα μας, δηλαδή την Αναστολή Έκδοσης νέων εντολών τακτικού ελέγχου έως 30/6/2019, κάτι το οποίο είναι ότι πιο φυσιολογικό θα μπορούσε να ζητηθεί από τον Διοικητή της Α.Α.Δ.Ε ώστε να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε έως τέλος Ιουνίου το έργο μας.


Μετά τιμής

Ο Πρόεδρος του ΣΟΛΠ
Ίσαρης Δημήτριος

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης