Αποτελέσματα live αναζήτησης

Συλλυπητήρια επιστολή του Δ. Τσαμόπουλου για το θάνατο της μητέρας του αντιπροέδρου της ΕΦΕΕΑ Νίκου Κουβαρη

Συλλυπητήρια επιστολή του Δ. Τσαμόπουλου για το θάνατο της μητέρας του αντιπροέδρου της ΕΦΕΕΑ Νίκου Κουβαρη
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσης


ΙΟΥΛΙΑΝΟΥ 42-46 ΑΘΗΝΑ, Τ.Κ. 104 34, ΤΗΛ.: 210 8224111-210 8834483, http://www.efeea.gr
e-mail [email protected]


Αθήνα 16 Μαΐου 2019
    
Σήμερα είναι μία θλιβερή ημέρα για την ένωση. Μία ημέρα λύπης και για μένα προσωπικά που έχω αναλάβει το οδυνηρό καθήκον να αποχαιρετίσω την μητέρα του συνάδελφου, συναγωνιστή, συντρόφου, μα πάνω από όλα ΦΙΛΟΥ και Αντιπροέδρου της ΕΦΕΕΑ Νίκου Κούβαρη.

Τα λόγια πολύ σπάνια μπορούν να εκφράσουν τον ποταμό των συναισθημάτων που μας πλημμυρίζουν σε παρόμοιες περιστάσεις και είναι σίγουρο ότι θα αποδειχθούν και σήμερα ανεπαρκή.

Η μεγάλη παρακαταθήκη κάθε ανθρώπου είναι η μνήμη. Θα μείνει για πάντα χαραγμένη στις μνήμες και τις καρδιές όσων είχαν την τύχη να συμπορευθούν μαζί της.

Εύχομαι στη γυναίκα σου, τα παιδιά σου, τα αδέλφια σου και όλους τους στενούς σου ανθρώπους, συνεργάτες και φίλους να παραμείνουν ενωμένοι ώστε να απαλύνουν μέσα από τη συντροφικότητα την απώλειά σου.

Εκ μέρους όλων των μελών της ΕΦΕΕΑ, εκφράζω στον φίλο Νίκο και στην οικογένειά του βαθύτατη λύπη και ολόψυχη συμμετοχή στο πένθος του.

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει αύριο στις 16.00 στο νεκροταφείο Σχιστού

Ας έχει γαία ελαφράν

Δημήτρης Τσαμόπουλος
Πρόεδρος ΕΦΕΕΑ

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης