Αποτελέσματα live αναζήτησης

Ξηλώνουν τελωνειακούς και εφοριακούς

15 Φεβρουάριος 2009
  • Την καρατόμηση εφοριακών και τελωνειακών υπαλλήλων που αποδείχθηκαν κατώτεροι των προσδοκιών, χωρίς να καταφέρουν να ενισχύσουν τα δημόσια ταμεία, αποφάσισε η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών. Ηδη μετακινήθηκαν προϊστάμενοι των εφοριών που απέτυχαν στο έργο που τους είχε ανατεθεί, ενώ χθες αποφασίστηκε και η απομάκρυνση από το πόστο που κατέχουν 10 τελωνειακοί.
Ξηλώνουν τελωνειακούς και εφοριακούς

Την καρατόμηση εφοριακών και τελωνειακών υπαλλήλων που αποδείχθηκαν κατώτεροι των προσδοκιών, χωρίς να καταφέρουν να ενισχύσουν τα δημόσια ταμεία, αποφάσισε η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών. Ηδη μετακινήθηκαν προϊστάμενοι των εφοριών που απέτυχαν στο έργο που τους είχε ανατεθεί, ενώ χθες αποφασίστηκε και η απομάκρυνση από το πόστο που κατέχουν 10 τελωνειακοί. Ο υπουργός Οικονομίας Γ. Παπαθανασίου έχει ρίξει το βάρος του στην ενεργοποίηση του ελεγκτικού μηχανισμού.

Πηγή Καθημερινή

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης