Αποτελέσματα live αναζήτησης

Ο νόμος 4610/2019 για την Παιδεία με τις αλλαγές στο ΟΕΕ, τα αυθαίρετα και τα πρακτορεία ΟΠΑΠ - Κωδικοποίηση νόμων στη βάση δεδομένων του κόμβου

Ο νόμος 4610/2019 για την Παιδεία με τις αλλαγές στο ΟΕΕ, τα αυθαίρετα και τα πρακτορεία ΟΠΑΠ - Κωδικοποίηση νόμων στη βάση δεδομένων του κόμβου
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσης


Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ ο νόμος 4610/2019 «Συνέργειες Πανεπιστημίων και Τ.Ε.Ι., πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, πειραματικά σχολεία, Γενικά Αρχεία του Κράτους και λοιπές διατάξεις.».

Ο νόμος αυτός περιέχει την παράταση προθεσμιών υπαγωγής και υποβολής των απαραίτητων δικαιολογητικών για τα αυθαίρετα, τις αλλαγές στη λειτουργία του ΟΕΕ, τη δυνατότητα έκπτωσης για τις πραγματοποιούμενες πωλήσεις ως ποσό πρόβλεψης επισφαλών απαιτήσεων για τα πρακτορεία ΟΠΑΠ κ.ά.

Η επιστημονική ομάδα του Taxheaven στην προσπάθειά της για την άμεση ενημέρωση του φορολογικού της αρχείου, ολοκλήρωσε (πρώτη όπως πάντα) την κωδικοποίηση των διατάξεων των νόμων, όπως αυτές τροποποιούνται μετά τη δημοσίευση του ως άνω νόμου, στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Ο νόμος αυτός περιέχει σχετικές διατάξεις με φορολογικό ενδιαφέρον σε θέματα που αναφέρονται σε άλλους νόμους. Αναλυτικά σχετικές διατάξεις προστέθηκαν στους παρακάτω νόμους:Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης