Αποτελέσματα live αναζήτησης

Πετραλιά: «Θωρακισμένα τα δικαιώματα των εργαζομένων»

12 Φεβρουάριου 2009
  • Η Ελλάδα είναι σταθερή στους νόμους και στις ρήτρες που ισχύουν για τα εργασιακά δικαιώματα υπογράμμισε η υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας Φάνη Πάλλη-Πετραλιά κατά την τελετή της ορκωμοσίας και της τοποθέτησης του νέου διοικητή του ΙΚΑ Θεόδωρου Αμπατζόγλου.
Πετραλιά: «Θωρακισμένα τα δικαιώματα των εργαζομένων»

Η Ελλάδα είναι σταθερή στους νόμους και στις ρήτρες που ισχύουν για τα εργασιακά δικαιώματα υπογράμμισε η υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας Φάνη Πάλλη-Πετραλιά κατά την τελετή της ορκωμοσίας και της τοποθέτησης του νέου διοικητή του ΙΚΑ Θεόδωρου Αμπατζόγλου.

Η κ. Πετραλιά δήλωσε ότι τα δικαιώματα των εργαζομένων στη χώρα είναι θωρακισμένα και προέτρεψε τις επιχειρήσεις μέσα στις συνθήκες της κρίσης να κάνουν χρήση των δυνατοτήτων και των ευκαιριών που δίνει ο κοινοτικός προϋπολογισμός, ο κρατικός προϋπολογισμός αλλά και οι φορείς του υπουργείου Απασχόλησης.

Αναφερόμενη στις συναντήσεις με εκπροσώπους των κοινωνικών εταίρων η κ. Πετραλιά επανέλαβε ότι σε όλες τις διαδικασίες έθεσε ως στόχο τη διατηρησιμότητα των θέσεων εργασίας και βεβαίως τη δημιουργία και νέων θέσεων εργασίας δίνοντας έμφαση στις διαδικασίες της κατάρτισης και μέσα από τους θεσμούς βελτίωση της απασχόλησης.

www.kathimerini.gr


Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης