Αποτελέσματα live αναζήτησης

Βούλιαξε επιπλέον 16% η οικοδομική δραστηριότητα

10 Φεβρουάριος 2009
  • Η μείωση της οικοδομικής δραστηριότητας την περίοδο Ιανουαρίου-Νοεμβρίου αποτελεί επιπλέον ένδειξη ότι η ελληνική οικονομία, που αντιστοιχεί περίπου στο 2,5% της οικονομίας της ευρωζώνης, σημειώνει επιβράδυνση μετά από πολλά έτη με ρυθμούς ανάπτυξης αισθητά υψηλότερους της ευρωζώνης
Βούλιαξε επιπλέον 16% η οικοδομική δραστηριότητα

Η μείωση της οικοδομικής δραστηριότητας την περίοδο Ιανουαρίου-Νοεμβρίου αποτελεί επιπλέον ένδειξη ότι η ελληνική οικονομία, που αντιστοιχεί περίπου στο 2,5% της οικονομίας της ευρωζώνης, σημειώνει επιβράδυνση μετά από πολλά έτη με ρυθμούς ανάπτυξης αισθητά υψηλότερους της ευρωζώνης


Μείωση 16,2% σημείωσε η συνολική  οικοδομική δραστηριότητα στην Ελλάδα το ενδεκάμηνο έως τον Νοέμβριο, βάσει του αριθμού των αδειών που εκδόθηκαν, είπε την Δευτέρα η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία Ελλάδος (ΕΣΥΕ).

Η μείωση της οικοδομικής δραστηριότητας την περίοδο Ιανουαρίου-Νοεμβρίου αποτελεί επιπλέον ένδειξη ότι η ελληνική οικονομία, που αντιστοιχεί περίπου στο 2,5% της οικονομίας της ευρωζώνης, σημειώνει επιβράδυνση μετά από πολλά έτη με ρυθμούς ανάπτυξης αισθητά υψηλότερους της ευρωζώνης.

Τον Νοέμβριο, η συνολική οικοδομική δραστηριότητα σημείωσε μείωση  21,2% σε ετήσια βάση, βάσει του αριθμού των αδειών που εκδόθηκαν.

Η ΕΣΥΕ είπε ότι τον Νοέμβριο εκδόθηκαν σε όλη τη χώρα 5.318 άδειες που αντιστοιχούν σε 1.309,8 χιλιάδες τετραγωνικών μέτρων, έναντι 6.746 αδειών που αντιστοιχούσαν σε 1.857,1 χιλιάδες τετραγωνικών μέτρων το αντίστοιχο διάστημα του 2007.

Ακολουθούν στοιχεία που δημοσιοποίησε η ΕΣΥΕ για την οικοδομική  δραστηριότητα τον Νοέμβριο του 2008.  
Πηγή Ημερησία

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης