Αποτελέσματα live αναζήτησης

Η ΓΣΕΒΕΕ συναντά τη Φ.Πετραλιά τη Δευτέρα για τη χρηματοδότηση του ΟΑΕΕ

9 Φεβρουάριος 2009
  • Τη χρηματοδότηση του ΟΑΕΕ, που απειλείται με οικονομική κατάρρευση και άλλα ασφαλιστικά θέματα που απασχολούν τους μικρομεσαίους θα συζητήσει το προεδρείο της ΓΣΕΒΕΕ με την υπουργό Απασχόλησης Φάνη Πάλλη-Πετραλιά σε συνάντησή τους την Δευτέρα το μεσημέρι.
Η ΓΣΕΒΕΕ συναντά τη Φ.Πετραλιά τη Δευτέρα για τη χρηματοδότηση του ΟΑΕΕ


Τη χρηματοδότηση του ΟΑΕΕ, που απειλείται με οικονομική κατάρρευση και άλλα ασφαλιστικά θέματα που απασχολούν τους μικρομεσαίους θα συζητήσει το προεδρείο της ΓΣΕΒΕΕ με την υπουργό Απασχόλησης Φάνη Πάλλη-Πετραλιά σε συνάντησή τους την Δευτέρα το μεσημέρι.

Η συνάντηση με την υπουργό γίνεται κατόπιν σχετικού αιτήματος της Γενικής Συνομοσπονδίας προκειμένου να λάβει γνώση των αποφάσεων της κυβέρνησης που αφορούν στην αντιμετώπιση σοβαρών ζητημάτων, όπως η επιβίωση του ΟΑΕΕ και να ενημερώσει τα μέλη της στο προσεχές Διοικητικό Συμβούλιο.

Το ΔΣ θα σταθμίσει τις αποφάσεις αυτές και θα αποφασίσει τις μορφές προώθησης και διεκδίκησης, έτσι ώστε να αποτραπεί η οικονομική κατάρρευση του ΟΑΕΕ.

Τα θέματα που θα τεθούν κατά προτεραιότητα από την ΓΣΕΒΕΕ στη συνάντηση είναι: η χρηματοδότηση του ΟΑΕΕ, η διαδοχική ασφάλιση, η υγειονομική περίθαλψη, η ταχεία απονομή σύνταξης, η χρηματοδότηση οργανώσεων συνταξιούχων, η διατήρηση των θέσεων εργασίας, ο περιορισμός της ανεργίας.

Πηγή Το Βήμα


Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης