Αποτελέσματα live αναζήτησης

Πανελλήνιο Χρηματο-Οικονομικό Συνέδριο για τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα

6 Φεβρουάριος 2009
  • Το Πανελλήνιο Χρηματο-Οικονομικό Συνέδριο για τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα «IFRS Convention» διοργανώνεται από την CREDIS VISCA με την υποστήριξη της PROSVASIS AEBE και την ενεργή συμμετοχή του ΣΟΕΛ (Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών-Λογιστών), των μεγαλύτερων ελεγκτικών εταιριών GRANT THORNTON, PRICEWATERHOUSECOOPERS, KPMG και ERNST & YOUNG, του εκπαιδευτικού οργανισμού GLOBAL TRAINING, του κολλεγίου BCA, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.
Πανελλήνιο Χρηματο-Οικονομικό Συνέδριο  για τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα
« IFRS Convention »

Το Πανελλήνιο Χρηματο-Οικονομικό Συνέδριο για τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα «IFRS Convention» διοργανώνεται από την CREDIS VISCA με την υποστήριξη της PROSVASIS AEBE και την ενεργή συμμετοχή του ΣΟΕΛ (Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών-Λογιστών), των μεγαλύτερων ελεγκτικών εταιριών GRANT THORNTON, PRICEWATERHOUSECOOPERS, KPMG και ERNST & YOUNG, του εκπαιδευτικού οργανισμού GLOBAL TRAINING, του κολλεγίου BCA, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Το «IFRS Convention» θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009 στο ξενοδοχείο «Divani Caravel Athens» και με τίτλο «The New Language of Financial Reporting as Global Capital Markets Become Intergrated» το Συνέδριο θα φιλοξενήσει εξειδικευμένες επιστημονικές εισηγήσεις από Ορκωτούς Ελεγκτές-Λογιστές, Οικονομικούς Διευθυντές και Καθηγητές Πανεπιστημίου.

Το «IFRS Convention» απευθύνεται σε υψηλόβαθμα στελέχη Οικονομικής Διεύθυνσης, Διεύθυνσης Λογιστηρίου, Εμπορικούς Διευθυντές, Οικονομικούς Συμβούλους, Χρηματο-Οικονομικούς Αναλυτές, Διευθυντικά Στελέχη Χρηματο-Πιστωτικών Ιδρυμάτων και Επενδυτικών Εταιριών.

Μέγας Χορηγός της διοργάνωσης είναι η ελεγκτική εταιρία διεθνούς φήμης Grant Thornton και Χορηγοί οι εταιρίες PRICEWATERHOUSECOOPERS,  ERNST & YOUNG, KPMG και BDO, ενώ Χορηγοί Επικοινωνίας του IFRS Convention, είναι το εβδομαδιαίο περιοδικό ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ PROSVASIS (www.prosvasis.net), το μηνιαίο περιοδικό SPONSOR IT (www.sponsorit.gr )και η καθημερινή οικονομική εφημερίδα ΚΕΡΔΟΣ (www.kerdos.gr).

Για πληροφορίες, online αίτηση συμμετοχής, εγγραφή στο IFRS newsletter, νέα & εξελίξεις, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης  www.ifrsgreece.com  ή καλέστε  στο 210.8764.700

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης