Αποτελέσματα live αναζήτησης

Δωρεάν Σεμινάρια σε όλη την Ελλάδα , για τα Διεθνη Λογιστικά πρότυπα , από το Οικονομικό Επιμελητήριο

Δωρεάν Σεμινάρια σε όλη την Ελλάδα , για τα Διεθνη Λογιστικά πρότυπα , από το Οικονομικό Επιμελητήριο
  • Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των Λογιστών Φοροτεχνικών διοργανώνει κατά το 1ο εξάμηνο του 2009 στις πόλεις Σέρρες, Θεσσαλονίκη, Βέροια, Βόλο, Αγρίνιο, Ηράκλειο, Χανιά και Αθήνα σεμινάριο με θέμα:
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΥΣ

 
Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των Λογιστών Φοροτεχνικών διοργανώνει κατά το 1ο εξάμηνο του 2009 στις πόλεις Σέρρες, Θεσσαλονίκη, Βέροια, Βόλο, Αγρίνιο, Ηράκλειο, Χανιά και Αθήνα σεμινάριο με θέμα:
 

Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα
 
συνολικής διάρκειας 42 διδακτικών ωρών.

 

Δικαίωμα συμμετοχής στα σεμινάρια έχουν οι λογιστές των οποίων οι άδειες είναι σε ισχύ τουλάχιστον μέχρι τις 31/03/09, για τους οποίους διατίθενται δωρεάν.


Αιτήσεις θα παραλαμβάνονται από καθημερινά από 09.00 μέχρι 13.30 από τα κατά τόπους γραφεία των Περιφερειακών Τμημάτων. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα Περιφερειακά Τμήματα.


Έντυπο αίτησης θα διατίθεται από τα Περιφερειακά Τμήματα αλλά και από την ιστοσελίδα του Οργανισμού www.oe-e.gr. Οι αιτήσεις μπορούν να κατατεθούν και από τρίτο πρόσωπο.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης