Αποτελέσματα live αναζήτησης

Π.Ο.Φ.Ε.Ε - Δελτίο Τύπου για την παράταση υποβολής Περιοδικής δήλωσης ΦΠΑ

  • Μετά από σχετική επιστολή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών (Π.Ο.Φ.Ε.Ε.), το Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών, με απόφασή του, προχώρησε σε παράταση της προθεσμίας υποβολής των περιοδικών δηλώσεων Φόρου Προστιθέμενης Αξίας με ημερομηνία λήξης την 26η Ιανουαρίου 2009 μέχρι και την 29η Ιανουαρίου 2009.


Π.Ο.Φ.Ε.Ε

Δελτίο τύπου

Μετά από σχετική επιστολή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών (Π.Ο.Φ.Ε.Ε.), το Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών, με απόφασή του, προχώρησε σε παράταση της προθεσμίας υποβολής των περιοδικών δηλώσεων Φόρου Προστιθέμενης Αξίας με ημερομηνία λήξης την 26η Ιανουαρίου 2009 μέχρι και την 29η Ιανουαρίου 2009.

Η υποβολή των περιοδικών δηλώσεων αυτών θα γίνει αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω του συστήματος TaxisNet και η καταβολή του οφειλόμενου ποσού μέσω του τραπεζικού συστήματος.

Η ανωτέρω παράταση ισχύει και για την ηλεκτρονική υποβολή των Ανακεφαλαιωτικών Πινάκων των Ενδοκοινοτικών Συναλλαγών του Δ’ τριμήνου του 2008.

Το σχετικό αρχικό δελτίο τύπου της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. έχει ως ακολούθως :

Δευτέρα  26 Ιανουαρίου   2008

Θέμα : Παράταση ηλεκτρονικής υποβολής χρεωστικών δηλώσεων Φ.Π.Α μέσω Taxis Net

Μετά από αίτημα πολλών συναδέλφων, σας ενημερώνουμε ότι λόγω υπερβολικού φόρτου του συστήματος Taxis Net και την αδυναμία αποστολής των περιοδικών Φ.Π.Α. Δεκεμβρίου 2008 και 4ου τριμήνου 2008 που παρατηρείται σήμερα 26.1.2009, ζητήσαμε εγγράφως από το Y.O.O. να δοθεί παράταση για την ηλεκτρονική υποβολή του χρεωστικού Φ.Π.Α. μέχρι και την 31η Ιανουαρίου 2009.

Ευελπιστούμε ότι ΕΓΚΑΙΡΑ θα ανακοινωθεί η ικανοποίηση του αιτήματος μας ώστε να σταματήσει να υπάρχει από πάνω μας η απειλή επιβολής τεράστιων προστίμων για εκπρόθεσμη υποβολή Φ.Π.Α.Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης