Αποτελέσματα live αναζήτησης

Π.Ο.Φ.Ε.Ε. Ανακοίνωση, αίτημα παράτασης υποβολής ΦΠΑ

  • Μετά από αίτημα πολλών συναδέλφων, σας ενημερώνουμε ότι λόγω υπερβολικού φόρτου του συστήματος TAXISNET και την αδυναμία αποστολής των περιοδικών Φ.Π.Α. Δεκεμβρίου 2008 και 4ου τριμήνου 2008 που παρατηρείται σήμερα 26/01/09, ζητήσαμε εγγράφως από το ΥΠ.ΟΙΚ.Ο. να δοθεί παράταση για την ηλεκτρονική υποβολή του χρεωστικού Φ.Π.Α. μέχρι και την 31η Ιανουαρίου 2009.
Π.Ο.Φ.Ε.Ε. Ανακοίνωση
Αίτημα παράτασης υποβολής ΦΠΑ

Προς :

Μέλη Ενώσεων της

            
Δευτέρα , 26 Ιανουαρίου   2008

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Θέμα: Παράταση ηλεκτρονικής  υποβολής χρεωστικού Φ.Π.Α μέσω taxis


Κύριοι,

Μετά από αίτημα πολλών συναδέλφων,  σας ενημερώνουμε ότι λόγω υπερβολικού φόρτου του συστήματος TAXISNET και την αδυναμία αποστολής των περιοδικών Φ.Π.Α. Δεκεμβρίου 2008 και 4ου τριμήνου 2008 που παρατηρείται σήμερα 26/01/09, ζητήσαμε εγγράφως από το ΥΠ.ΟΙΚ.Ο. να δοθεί παράταση για την ηλεκτρονική υποβολή του χρεωστικού  Φ.Π.Α.  μέχρι και την 31η Ιανουαρίου  2009.

Ευελπιστούμε ότι ΕΓΚΑΙΡΑ  θα ανακοινωθεί η ικανοποίηση του αιτήματος μας ώστε να σταματήσει να υπάρχει από πάνω μας η απειλή επιβολής τεράστιων προστίμων για εκπρόθεσμη υποβολή Φ.Π.Α. .
 

 Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                                                             Ο Γενικός Γραμματέας

             
Πανίδης  Αβραάμ                                                           Πατέλης Γ. ΝικόλαοςΘέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης