Αποτελέσματα live αναζήτησης

Παρουσία ΠΟΦΕΕ στην εκδήλωση της ΑΑΔΕ για τις αλλαγές των δηλώσεων υποβολής παρακρατούμενων φόρων

Παρουσία ΠΟΦΕΕ στην εκδήλωση της ΑΑΔΕ για τις αλλαγές των δηλώσεων υποβολής παρακρατούμενων φόρων
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παρουσία Π.Ο.Φ.Ε.Ε. στην εκδήλωση της Α.Α.Δ.Ε. για τις αλλαγές των δηλώσεων υποβολής παρακρατούμενων φόρων.


Αντιπροσωπεία της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Βασίλη Καμπάνη, και αποτελούμενη από τους: Α’ Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. κ. Δημήτρη Τσαμόπουλο και τα μέλη του Δ.Σ. Αστέριο Νάκα και Κώστα Λαμπρόπουλο, παρευρέθηκε στην παρουσίαση της Α.Α.Δ.Ε. με θέμα τις επικείμενες αλλαγές των δηλώσεων υποβολής παρακρατούμενων φόρων, μία νέα διαδικασία που στοχεύει στην «ηλεκτρονικοποίηση» αρκετών διαδικασιών που μέχρι σήμερα γίνονται χειρόγραφα στις ΔΟΥ.

Επίσης, στην παρουσίαση αυτή παρευρέθηκε εκπροσωπώντας το Ο.Ε.Ε., ο κ. Πανίδης Αβραάμ, πρώην Πρόεδρος του Δ.Σ. της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. και μέλος της Κεντρικής Διοίκησης του Ο.Ε.Ε.

Κατά την παρουσίαση, ο Διοικητής της Α.Α.Δ.Ε. κ. Γιώργος Πιτσιλής ζήτησε τις απόψεις και τις προτάσεις των παρευρισκόμενων σε ότι αφορά στις νέες αυτές διαδικασίες. Με ιδιαίτερη χαρά η αντιπροσωπεία της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. διαπίστωσε ότι ενσωματώθηκαν σε μεγάλο βαθμό προτάσεις που έχει υποβάλλει για τις παραπάνω διαδικασίες με προηγούμενα της έγγραφα, μεταξύ των οποίων είναι και η δυνατότητα αυτόματης ανάκλησης και χρήσης στοιχείων από αναλυτικές καταστάσεις για την ευκολότερη υποβολή των συγκεντρωτικών εντύπων.
Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης