Αποτελέσματα live αναζήτησης

Εντός του Μαρτίου οι δηλώσεις - Μέσα στην εβδομάδα η εφαρμογή δήλωσης μερισμάτων, τόκων και δικαιωμάτων - Αλλάζει η διαδικασία των βεβαιώσεων αποδοχών

Εντός του Μαρτίου οι δηλώσεις - Μέσα στην εβδομάδα η εφαρμογή δήλωσης μερισμάτων, τόκων και δικαιωμάτων - Αλλάζει η διαδικασία των βεβαιώσεων αποδοχών
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσηςΜιλώντας στο 4ο Οικονομικό Forum των Δελφών, ο επικεφαλής της ΑΑΔΕ Γιώργος Πιτσιλής, ανακοίνωσε ότι η διαδικασία ενημέρωσης της Αρχής με τα εισοδήματα και τους παρακρατηθέντες φόρους των φορολογουμένων θα αλλάξει με πιθανή συνέπεια την κατάργηση των ετήσιων βεβαιώσεων αποδοχών.

Ο Διοικητής αναφέρθηκε επίσης και σε ορισμένες νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες όπως την εφαρμογή για τη δήλωση του λογαριασμού IBAN από τους φορολογουμένους, την online ενημέρωση για τις επιστροφές φόρου και την έναρξη της ηλεκτρονικής εφαρμογής για τη δήλωση των μερισμάτων, των τόκων και των δικαιωμάτων, η οποία αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στην εβδομάδα.

Για την ηλεκτρονική τιμολόγηση δήλωσε ότι είναι πολύ κοντά στην υλοποίησή της μέσα στο τρέχον έτος.Σύμφωνα με πληροφορίες, εντός του Μαρτίου αναμένεται ν' ανοίξει το Taxis για την υποβολή των φετινών φορολογικών δηλώσεων. Για τον ΕΝΦΙΑ ο προγραμματισμός προβλέπει ότι η εκκαθάριση θα ξεκινήσει μέσα στον Ιούλιο.

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης