Αποτελέσματα live αναζήτησης

Παράταση υποβολής εντύπου Ε4 (πίνακας προσωπικού)

28 Φεβρουάριος 2019
Παράταση υποβολής εντύπου Ε4 (πίνακας προσωπικού)
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσης


Δείτε την απόφαση στο φορολογικό αρχείο του κόμβου


Η ομάδα του κόμβου TAXHEAVEN, στην αέναη προσπάθειά της για έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση και αντιλαμβανόμενη συνάμα τη μεγάλη αγωνία των συναδέλφων λόγω της σημερινής καταληκτικής ημερομηνίας, επικοινώνησε με το υπ. Εργασίας αναφορικά με το ζήτημα των προβλημάτων στην υποβολή των εντύπων Ε4 και Ε11 (σ.σ. τα προβλήματα οφείλονται σε δυσλειτουργίες του Ε.Φ.Κ.Α. που πλέον φαίνεται να έχουν αποκατασταθεί πλήρως), ενώ παράλληλα μετέφερε τους προβληματισμούς όλων.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του κόμβου, θα δοθεί ολιγοήμερη παράταση στην υποβολή του εντύπου Ε4 (σ.σ. πίνακας προσωπικού που συμπληρώνεται μόνο με τα στοιχεία της μεταβολής των αποδοχών που προέκυψαν από την αύξηση του κατώτατου μισθού και του κατώτατου ημερομισθίου για τους υπαλλήλους και τους εργατοτεχνίτες όλης της χώρας), έως την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019.

Για το έντυπο Ε11, δεν έχουμε ακόμη κάποια ενημέρωση για περαιτέρω παράταση, όμως το ενδεχόμενο να δοθεί παράταση και γι' αυτή την υποχρέωση είναι ανοιχτό. (Σε κάθε περίπτωση, αναμένουμε και τις επίσημες ανακοινώσεις του υπ. Εργασίας.)


Δείτε και το επίσημο δελτίο τύπου από το Υπουργείο Εργασίας που κοινοποιήθηκε πριν από λίγο, επιβεβαιώνοντας έτσι τις πληροφορίες του κόμβου αναφορικά με το έντυπο Ε4:

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ EΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δελτίο Τύπου

Αθήνα, 28-02-2019

Παρατείνεται από τις 28/02/2019 στις 8/03/2019 η προθεσμία για τη δήλωση από τους εργοδότες στο Π.Σ. «ΕΡΓΑΝΗ» των μεταβολών στις αποδοχές των εργαζομένων, λόγω της αύξησης του κατώτατου μισθού που ισχύει από την 1η Φεβρουαρίου 2019.

Συγκεκριμένα, έως τις 08/03/2019 οι εργοδότες και οι επιχειρήσεις οφείλουν να έχουν υποβάλει το έντυπο Ε4 (Πίνακας Προσωπικού), συμπληρωμένο μόνο με τα στοιχεία της μεταβολής των αποδοχών που προκύπτει από την αύξηση του κατώτατου μισθού και του κατώτατου ημερομισθίου, από την 1/2/2019, για τους υπαλλήλους και τους εργατοτεχνίτες όλης της χώρας.

Είναι η τελευταία παράταση που δίνεται για να διευκολυνθούν και να ολοκληρώσουν ομαλά τη διαδικασία υποβολής του εντύπου Ε4 όλες οι υπόχρεες επιχειρήσεις.


Δείτε επίσης την απόφαση για την παράταση που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης