Αποτελέσματα live αναζήτησης

ΟΑΕΕ: Εως τον Φεβρουάριο η απογραφή

21 Ιανουάριος 2009
  • Στις κατά τόπους υπηρεσίες του ΟΑΕΕ θα πρέπει να απευθυνθούν το αργότερο έως τις 29 Φεβρουαρίου οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι έμποροι που δεν διαθέτουν Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) προκειμένου να απογραφούν.
ΟΑΕΕ: Εως τον Φεβρουάριο η απογραφή

Στις κατά τόπους υπηρεσίες του ΟΑΕΕ θα πρέπει να απευθυνθούν το αργότερο έως τις 29 Φεβρουαρίου οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι έμποροι που δεν διαθέτουν Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) προκειμένου να απογραφούν.

Η σύνταξη του απογραφικού δελτίου (απαραίτητου για τη χορήγηση ΑΜΚΑ που θα είναι υποχρεωτικός για όλους τους ασφαλισμένους σε λίγους μήνες) απαιτεί την υποβολή φωτοτυπίας ταυτότητας ή πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και ΑΦΜ με την προσκόμιση του εκκαθαριστικού σημειώματος για τη φορολογία εισοδήματος του προηγούμενου οικονομικού έτους (2008).

Αυτή την περίοδο ο ΟΑΕΕ αντικαθιστά και τα βιβλιάρια ασθενείας των ασφαλισμένων εφόσον υπάρχουν ασφαλιστική ενημερότητα (η οποία διαπιστώνεται επί τόπου στην υπηρεσία) και 2 φωτογραφίες του ασφαλισμένου και των μελών εφόσον οι υπάρχουσες στα παλαιού τύπου βιβλιάρια είναι παλαιές ή φθαρμένες.

Πηγή ΗμερησίαΘέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης