Αποτελέσματα live αναζήτησης

ΟΑΕΕ: Εως τον Φεβρουάριο η απογραφή

21 Ιανουάριου 2009 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
  • Στις κατά τόπους υπηρεσίες του ΟΑΕΕ θα πρέπει να απευθυνθούν το αργότερο έως τις 29 Φεβρουαρίου οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι έμποροι που δεν διαθέτουν Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) προκειμένου να απογραφούν.
ΟΑΕΕ: Εως τον Φεβρουάριο η απογραφή

Στις κατά τόπους υπηρεσίες του ΟΑΕΕ θα πρέπει να απευθυνθούν το αργότερο έως τις 29 Φεβρουαρίου οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι έμποροι που δεν διαθέτουν Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) προκειμένου να απογραφούν.

Η σύνταξη του απογραφικού δελτίου (απαραίτητου για τη χορήγηση ΑΜΚΑ που θα είναι υποχρεωτικός για όλους τους ασφαλισμένους σε λίγους μήνες) απαιτεί την υποβολή φωτοτυπίας ταυτότητας ή πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και ΑΦΜ με την προσκόμιση του εκκαθαριστικού σημειώματος για τη φορολογία εισοδήματος του προηγούμενου οικονομικού έτους (2008).

Αυτή την περίοδο ο ΟΑΕΕ αντικαθιστά και τα βιβλιάρια ασθενείας των ασφαλισμένων εφόσον υπάρχουν ασφαλιστική ενημερότητα (η οποία διαπιστώνεται επί τόπου στην υπηρεσία) και 2 φωτογραφίες του ασφαλισμένου και των μελών εφόσον οι υπάρχουσες στα παλαιού τύπου βιβλιάρια είναι παλαιές ή φθαρμένες.

Πηγή Ημερησία



Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης