Αποτελέσματα live αναζήτησης

Λήγει αύριο η προθεσμία για τέλη και συγκεντρωτικές καταστάσεις

8 Ιανουάριου 2009
  • Τελευταία ημέρα η αυριανή για την εμπρόθεσμη προμήθεια των σημάτων τελών κυκλοφορίας ΙΧ αυτοκινήτων και μοτοσικλετών καθώς και των ΔΧ φορτηγών, λεωφορείων κτλ. Το είδικο σήμα χορηγείται μόνο από τις Εφορείες, ενώ όσοι παραλείψουν να το προμηθευτούν θα πληρώσουν πρόστιμο ίσο με το διπλάσιο των τελών κυκλοφορίας.
Λήγει αύριο η προθεσμία για τέλη και συγκεντρωτικές καταστάσεις

Τελευταία ημέρα η αυριανή για την εμπρόθεσμη προμήθεια των σημάτων τελών κυκλοφορίας ΙΧ αυτοκινήτων και μοτοσικλετών καθώς και των ΔΧ φορτηγών, λεωφορείων κτλ.

Το είδικο σήμα χορηγείται μόνο από τις Εφορείες, ενώ όσοι παραλείψουν να το προμηθευτούν θα πληρώσουν πρόστιμο ίσο με το διπλάσιο των τελών κυκλοφορίας.

Την Παρασκευή λήγει και η προθεσμία για την υποβολή των συγκεντρωτικών καταστάσεων πελατών-προμηθευτών από 800.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες ανεξαρτήτως καταληκτικού ψηφίου ΑΦΜ.

Οι εν λόγω καταστάσεις υποβάλλονται αποκλειστικά και μόνο ηλεκτρονικά μέσω του συστήματος Τaxis.

Σχετικές αποφάσεις .

1123063 /687/0015/10.12.2008 Παράταση χρόνου υποβολής των συγκεντρωτικών καταστάσεων και των ισοζυγίων του άρθρου 20 του Κ.Β.Σ.

ΠΟΛ.1177/30.12.2008 Παράταση προθεσμίας για εμπρόθεσμη προμήθεια ειδικών σημάτων τελών κυκλοφορίας έτους 2009


Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης