Αποτελέσματα live αναζήτησης

Με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου σύντομη παράταση στην προστασία πρώτης κατοικίας

21 Δεκέμβριος 2018
Με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου σύντομη παράταση στην προστασία πρώτης κατοικίας
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσηςΟ Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπ. Οικονομίας & Ανάπτυξης Ι. Δραγασάκης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή σχετικά με την τροπολογία του εξωδικαστικού μηχανισμού, ανέφερε ότι για το «νόμο Κατσέλη-Σταθάκη», θα υπάρξει σύντομη παράταση και προετοιμασία του νέου πλαισίου και το πιο πιθανό ότι θα γίνει με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, για να τηρηθούν και όλες οι διαδικασίες.

Υπενθυμίζουμε ότι με το ν. 3869/2010 «Κατσέλη-Σταθάκη» μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2018 ο οφειλέτης μπορεί να υποβάλει στο δικαστήριο πρόταση εκκαθάρισης και σχέδιο διευθέτησης οφειλών ζητώντας να εξαιρεθεί από την εκποίηση βεβαρημένο ή μη με εμπράγματη ασφάλεια ακίνητο, εφόσον, στο πρόσωπο του οφειλέτη, πληρούνται σωρευτικά οι προϋποθέσεις του άρθρου 9 του εν λόγω νόμου.
Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης