Αποτελέσματα live αναζήτησης

Παράταση υποβολής ισολογισμών ανακοίνωσε η Διεύθυνση Εμπορίου

10 Δεκέμβριου 2008
  • Παρατείνεται ως τις 20 Δεκεμβρίου 2008 η υποβολή των ισολογισμών των Ανωνύμων Εταιρειών στη Διεύθυνση Α.Ε και Εμπορίου Κεντρικού Τομέα της Νομαρχίας Αθηνών (Σταδίου 60), λόγω των εκτεταμένων ζημιών που προκλήθηκαν στο κτήριο της Υπηρεσίας, χθες το βράδυ.
Παράταση υποβολής ισολογισμών ανακοίνωσε η Διεύθυνση Εμπορίου

Παρατείνεται ως τις 20 Δεκεμβρίου 2008 η υποβολή των ισολογισμών των Ανωνύμων Εταιρειών στη Διεύθυνση Α.Ε και Εμπορίου Κεντρικού Τομέα της Νομαρχίας Αθηνών (Σταδίου 60), λόγω των εκτεταμένων ζημιών που προκλήθηκαν στο κτήριο της Υπηρεσίας, χθες το βράδυ.

Για το λόγο αυτό, ζητήθηκε από την Πολεοδομία του δήμου Αθηναίων να γίνει κατεπειγόντως έλεγχος της στατικής επάρκειας του κτηρίου.

Ο νομάρχης Αθηνών, Γιάννης Σγουρός, που επισκέφθηκε το πρωί το κέντρο της Αθήνας, επικεφαλής κλιμακίου αντινομαρχών και υπηρεσιακών παραγόντων, συνομίλησε με καταστηματάρχες, ενώ σε επικοινωνία του με το δήμαρχο Αθηναίων, Νικήτα Κακλαμάνη, τού εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση της Νομαρχίας Αθηνών στην προσπάθεια του δήμου.Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης