Αποτελέσματα live αναζήτησης

Χωριστές φορολογικές δηλώσεις συζύγων

20 Νοέμβριος 2018
Χωριστές φορολογικές δηλώσεις συζύγων
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσηςΣύμφωνα με ανάρτησή του στο Facebook ο έγκριτος φοροτεχνικός Χρήστος Μελάς αναφέρεται στο σημαντικό θέμα της υποβολής χωριστών φορολογικών δηλώσεων από τους συζύγους:

Σύμφωνα με το νόμο που ισχύει σήμερα, οι παντρεμένοι ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ να υποβάλλουν μια κοινή φορολογική δήλωση για τα εισοδήματά τους, με ελάχιστες εξαιρέσεις.

Ο νόμος θα αλλάξει και θα δίνει τη δυνατότητα στους παντρεμένους, αν θέλουν, να μην υποβάλλουν μια κοινή δήλωση αλλά να υποβάλλουν ΔΥΟ ξεχωριστές φορολογικές δηλώσεις. Μια ο σύζυγος για τα δικά του εισοδήματα και μία η σύζυγος για τα δικά της.

Με την αλλαγή αυτή θα δημιουργηθούν προβλήματα σε σχέση με αυτά που ισχύουν σήμερα όπως π.χ. με τα τεκμήρια των συζύγων, τις αποδείξεις, τα προστατευόμενα παιδιά κ.λπ.Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης