Αποτελέσματα live αναζήτησης

Απεργιακές κινητοποιήσεις σήμερα σε όλη τη χώρα

10 Δεκέμβριου 2008
  • Εικοσιτετράωρη απεργία έχουν κηρύξει για σήμερα στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ. Κανονικά θα πραγματοποιηθεί στις 10 το πρωί η εργατική συγκέντρωση στο Σύνταγμα από τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, μετά την αρνητική τους απάντηση στην επιστολή του πρωθυπουργού, που ζητούσε αναβολή των συλαλλητηρίων, τονίζοντας ότι ενδέχεται ορισμένοι να εκμεταλλευθούν τις πορείες για να προκαλέσουν νέα επεισόδια.
Απεργιακές κινητοποιήσεις σήμερα σε όλη τη χώρα

Εικοσιτετράωρη απεργία έχουν κηρύξει για σήμερα στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ.
Κανονικά θα πραγματοποιηθεί στις 10 το πρωί η εργατική συγκέντρωση στο Σύνταγμα από τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, μετά την αρνητική τους απάντηση στην επιστολή του πρωθυπουργού, που ζητούσε αναβολή των συλαλλητηρίων, τονίζοντας ότι ενδέχεται ορισμένοι να εκμεταλλευθούν τις πορείες για να προκαλέσουν νέα επεισόδια.

Το ΠΑΜΕ διοργανώνει δική του απεργιακή συγκέντρωση, στην Ομόνοια, όπου θα μιλήσει και η γ.γ του ΚΚΕ Αλ.Παπαρήγα.

Οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία, στο Μετρό, στον ηλεκτρικό και στα τρόλεϊ θα απεργήσουν από την έναρξη της βάρδιας ως τις 8 το πρωί και από τις 10 το βράδυ ως τη λήξη της βάρδιας. 24ωρη απεργία στον Προαστιακό.

Στάσεις εργασίας θα πραγματοποιήσουν και οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ και στην Ολυμπιακή που θα πραγματοποιήσει μόνο μία πτήση ανά προορισμό. Η Aegean Airlines ανακοίνωσε ότι δεν θα πραγματοποιήσει δρομολόγια.

Στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, η ΕΣΗΕΑ έχει κηρύξει 2ωρη στάση εργασίας από τις 10:00 έως τις 12:00.

Πηγή ΕxpressΘέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης