Αποτελέσματα live αναζήτησης

Πρόγραμμα για την Ηλεκτρονική Συμπλήρωση της Δήλωσης Κωδικών Αριθμών Δραστηριοτήτων

10 Δεκέμβριος 2008
  • Στο πλαίσιο της προσπάθειας για την εξυπηρέτηση του πολίτη και την προαγωγή της φορολογικής δικαιοσύνης και διαφάνειας, η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων ανέπτυξε ένα εύχρηστο πρόγραμμα για την Ηλεκτρονική Συμπλήρωση της Δήλωσης Κωδικών Αριθμών Δραστηριοτήτων .

Πρόγραμμα για την Ηλεκτρονική Συμπλήρωση της Δήλωσης Κωδικών Αριθμών Δραστηριοτήτων
   
Καλώς ήλθατε στην Ηλεκτρονική Συμπλήρωση της Δήλωσης Κωδικών Αριθμών Δραστηριοτήτων.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας για την εξυπηρέτηση του πολίτη και την προαγωγή της φορολογικής δικαιοσύνης και διαφάνειας, η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων ανέπτυξε ένα εύχρηστο πρόγραμμα για την Ηλεκτρονική Συμπλήρωση της Δήλωσης Κωδικών Αριθμών Δραστηριοτήτων .

Το πρόγραμμα διανέμεται δωρεάν και απευθύνεται στους επιτηδευματίες και τις επιχειρήσεις, απαλλάσσοντάς τους από την υποχρέωση επίσκεψης στη Δ.Ο.Υ., προσφέροντας ταυτόχρονα ευκολία και ταχύτητα.

Η ολοκλήρωση της διαδικασίας γίνεται με την ηλεκτρονική υποβολή του αρχείου, που δημιουργείται μέσα από το παρόν πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα www.gsis.gr της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων, σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το πρόγραμμα (Έκδοση για Windows, 20 MB)     

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το πρόγραμμα (Έκδοση για MacOSX, Linux 22 ΜΒ)
    Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης