Αποτελέσματα live αναζήτησης

Το ΕΒΕΑ καταγράφει τις ζημιές που υπέστησαν οι επιχειρήσεις

9 Δεκέμβριος 2008
  • Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών ευαισθητοποιημένο απέναντι στις πρωτοφανείς ζημιές που υπέστησαν οι εμπορικές επιχειρήσεις στο κέντρο της Αθήνας, από τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν τις τελευταίες ημέρες, αποφάσισε να προβεί σε καταγραφή των ζημιών των ανωτέρω επιχειρήσεων.
Το ΕΒΕΑ καταγράφει τις ζημιές που υπέστησαν οι επιχειρήσεις

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών ευαισθητοποιημένο απέναντι στις πρωτοφανείς ζημιές που υπέστησαν οι εμπορικές επιχειρήσεις στο κέντρο της Αθήνας, από τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν τις τελευταίες ημέρες, αποφάσισε να προβεί σε καταγραφή των ζημιών των ανωτέρω επιχειρήσεων.

Στο πλαίσιο αυτό ορίστηκαν ειδικά κλιμάκια του ΕΒΕΑ τα οποία και προχωρούν ήδη στην καταγραφή των ζημιών.

Επιπλέον, οι επιχειρήσεις που υπέστησαν ζημιές, μπορούν να συμπληρώσουν τη δήλωση ζημιών που επισυνάπτεται πιο κάτω και να την αποστείλουν στο ΕΒΕΑ είτε μέσω INTERNET ([email protected]) είτε μέσω fax στα: 2103612218 και 2103616464 ή να συμπληρώνουν τα απαραίτητα στοιχεία στην online φόρμα που θα βρουν εδώ.

Mπορείτε επίσης για κάθε σχετικό θέμα, να επικοινωνείτε τηλεφωνικά στα: 2103622158 , 2103382225, 2103625903Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης