Αποτελέσματα live αναζήτησης

Επιστολή Χ.Γιαννόπουλου προς στην ΠΕΦΕ

  • Μετά λύπης μου πληροφορήθηκα ότι επ΄ ευκαιρία Ανακοίνωσης &#8211; Πρόσκλησης Σεμιναρίου προγραμματισμένου να διεξαχθεί στην Αθήνα στις 9 Δεκεμβρίου 2008 και για το οποίο είχα αποδεχθεί πρόσκλησή σας να είμαι Εισηγητής του Ν. <a target='_blank' href='http://www.taxheaven.gr/laws/law/index/law/26' rel='tag laws'>3697/2008</a>, προβήκατε και μάλιστα στην πίσω σελίδα της πιο πάνω ανακοίνωσης, σε αχαρακτήριστη επίθεση τόσο εναντίον των συναδέλφων εφοριακών υπαλλήλων , όσο και εναντίον συναδέλφων λογιστών
Επιστολή Χ.Γιαννόπουλου προς ΠΕΦΕ

Προς

Πανελλήνια Ένωση Φοροτεχνικών Επιστημόνων

Π.Ε.Φ.Ε, Σεπολίων 9 Πλ. Αττικής, Αθήνα

Κύριοι,

       Μετά λύπης μου πληροφορήθηκα ότι επ΄ ευκαιρία Ανακοίνωσης – Πρόσκλησης Σεμιναρίου προγραμματισμένου να διεξαχθεί στην Αθήνα στις 9 Δεκεμβρίου 2008 και για το οποίο είχα αποδεχθεί πρόσκλησή σας να είμαι Εισηγητής του Ν. 3697/2008, προβήκατε  και μάλιστα στην πίσω σελίδα της πιο πάνω ανακοίνωσης, σε αχαρακτήριστη επίθεση τόσο εναντίον των συναδέλφων εφοριακών υπαλλήλων , όσο και εναντίον συναδέλφων λογιστών – φοροτεχνικών.

      Επειδή οι επιθέσεις τέτοιου είδους και κυρίως το περιεχόμενο αυτών όχι μόνο δεν απηχούν τις δικές μου θέσεις και απόψεις, αλλά με βρίσκουν και εκ διαμέτρου αντίθετο, καταδικάζω πλήρως τόσο τις επιθέσεις όσο και το περιεχόμενο αυτών.

      Μετά τα παραπάνω είναι πλέον σαφές ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχω όχι μόνο στο σεμινάριο αυτό αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο σεμινάριο που πιθανόν θα θέλατε να με καλέσετε.

                                                                    Χρήστος Ηλ. Γιαννόπουλος

                                                                    Σύμβουλος  Επιχειρήσεων

                                             Επίτιμος Γενικός Διευθυντής Φορολογικού Ελέγχου

                                                       Υπουργείου Οικονομίας & ΟικονομικώνΘέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης