Αποτελέσματα live αναζήτησης

«Μετά τις εκλογές… Τι;»: Δίκτυο Συνεργασίας και Παρέμβασης Λογιστών-Φοροτεχνικών (στην ΕΦΕΕΑ)

«Μετά τις εκλογές… Τι;»: Δίκτυο Συνεργασίας και Παρέμβασης Λογιστών-Φοροτεχνικών (στην ΕΦΕΕΑ)
© Taxheaven - H εικόνα προστατεύεται από τον νόμο περι πνευματικής ιδιοκτησίας - Δείτε περισσότερα στους όρους χρήσης


Δίκτυο Συνεργασίας και Παρέμβασης Λογιστών-Φοροτεχνικών (στην ΕΦΕΕΑ)

Μετά τις εκλογές… Τι;

Η εκλογική διαδικασία στα πλαίσια της ΕΦΕΕΑ ολοκληρώθηκε την Τρίτη 06/11, αναδεικνύοντας νέους συσχετισμούς στη μεγαλύτερη Ένωση Λογιστών της Χώρας.

Το ΔΙΚΤΥΟ, χωρίς την «συμβολή» οποιασδήποτε μορφής μηχανισμών, βρίσκεται και πάλι στο νέο ΔΣ της ΕΦΕΕΑ ενισχυμένο μόνο με την υποστήριξη και τη ψήφο των συναδέλφων, τους/τις οποίους/ες ευχαριστούμε για την επιλογή τους τόσο για το ΔΣ, όσο και για την εκλογή των αντιπροσώπων της Ένωσης στην ΠΟΦΕΕ όπου εκλέξαμε 5 αντιπροσώπους.
 
Πιστεύουμε ότι οι εκλογές αυτές αποτέλεσαν απλά ένα σταθμό, στην προσπάθεια της διεκδικητικής, συνδικαλιστικής και αγωνιστικής παρέμβασης των Λογιστών, όπου η συνέχεια είναι το ζητούμενο…

Το ΔΙΚΤΥΟ συνεχίζοντας στην «ίδια πορεία» μαζί με τους/τις συναδέλφους που βιώνουν τον επαγγελματικό μεσαίωνα και την ανούσια κατασπατάληση της ζωής μας, μετά τις εκλογές ανοίγει τον διάλογο με ένα Κάλεσμα συνάντησης, παράθεσης και αντιπαράθεσης απόψεων και ιδεών, πρόσωπο με πρόσωπο, ανοικτό σε όλους και σε όλες, μακριά από προσωπικές ή πολιτικές σκοπιμότητες.

Με απόλυτη συναίσθηση ότι δεν είμαστε μόνοι πια, στα όργανα της ΕΦΕΕΑ και της ΠΟΦΕΕ, το επόμενο διάστημα θα βρεθούμε για να καθορίσουμε συλλογικά και δημοκρατικά τα επόμενα βήματα μας.

Ας «επιβάλλουμε» μαζί, μια διαφορετική λειτουργία στην ΕΦΕΕΑ που θα αναδεικνύει τα καυτά προβλήματα του κλάδου ως κομμάτι της κοινωνίας και θα κινητοποιεί τους/ις συναδέλφους να αγωνιστούν για τα δίκαια του  κλάδου και τη ζωή τους.

Want to see comments? Unfortunately this feature requires cookies currently not allowed by your settings. You may click here to change them if you wish to use this feature.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης