Αποτελέσματα live αναζήτησης

On line προβολή Φορολογικού Σεμιναρίου από την Union

8 Δεκέμβριου 2008
  • Η εταιρεία μας σας παρέχει τη δυνατότητα να αποκτήσετε και να δείτε on line μέσω της ιστοσελίδας μας www.union.gr , το βίντεο του φορολογικού σεμιναρίου που διενεργήθηκε την Τρίτη 07/10/2008 στο χώρο της ΕΕΔΕ με εισηγητή τον Κο Κορομηλά.
Αγαπητοί  φίλοι και συνεργάτες,

Η εταιρεία  μας σας παρέχει τη δυνατότητα να αποκτήσετε και να δείτε on line μέσω της ιστοσελίδας μας www.union.gr , το βίντεο του φορολογικού σεμιναρίου που διενεργήθηκε την Τρίτη 07/10/2008 στο χώρο της ΕΕΔΕ με εισηγητή τον Κο Κορομηλά.


Στο σεμινάριο καλύπτονται όλα τα θέματα αλλαγών με το νόμο 3697/2008.

•    Επαναφορά της περαίωσης του 3259/2004 (Πλήρης ανάλυση )
•    Αλλαγές κλίμακας φυσικών προσώπων Ελεύθερων επαγγελματιών  σε  όλες τις περιπτώσεις π.χ. μισθωτός και ελεύθερος επαγγελματίας με παιδιά κ.λ.π.
•    Φορολόγηση μερισμάτων – Αμοιβών ΔΣ .
•    Μείωση συντελεστών και αύξηση προκαταβολής

Προσοχή αξίζει να δοθεί, στο ότι η νέα κλίμακα θα εφαρμοστεί για την φορολόγηση των εισοδημάτων του 2008, δηλαδή οικονομικό έτος 2009  .

Μέσα από την εφαρμογή έχετε επίσης τη δυνατότητα κατάθεσης ερωτημάτων και απάντησης τους από τον εισηγητή του σεμιναρίου καθώς και να παρακολουθήσετε όσες φορές θέλετε αποσπάσματα του σεμιναρίου ή και όλο το σεμινάριο.

Το κόστος απόκτησης του δικαιώματος παρακολούθησης του σεμιναρίου αυτού είναι 30 ευρώ συν ΦΠΑ εφάπαξ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τμήμα πωλήσεων της εταιρείας μας και στον αριθμό τηλεφωνικού  κέντρου 210-6926910 ή με e-mail στο [email protected]


Για την
UNION PROGRAMMING GROUP EΠΕ

Αβραμόπουλος ΑβραάμΘέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης