Αποτελέσματα live αναζήτησης

Στο νέο πρόγραμμα του ΤΕΜΠΜΕ όλες οι τράπεζες

4 Δεκέμβριου 2008
  • Στην τελική ευθεία υλοποίησης μπαίνει το νέο πρόγραμμα εγγύησης και επιδότησης επιτοκίου για κεφάλαιο κίνησης του ΤΕΜΠΜΕ μέσω όλων των τραπεζών που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά. Όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Ανάπτυξης ολοκληρώθηκε η διαδικασία υπογραφής των τελικών συμβάσεων συνεργασίας προς τις τράπεζες από το ΤΕΜΠΜΕ και σύμφωνα με τα στοιχεία, αρχικής εκδήλωσης ενδιαφέροντος, στο πρόγραμμα εντάχθηκαν όλες οι τράπεζες που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον εκτός από την HSBC που δήλωσε ότι δεν επιθυμεί την ένταξη στο πρόγραμμα.
Στο νέο πρόγραμμα του ΤΕΜΠΜΕ όλες οι τράπεζες

 Στην τελική ευθεία υλοποίησης μπαίνει το νέο πρόγραμμα εγγύησης και επιδότησης επιτοκίου για κεφάλαιο κίνησης του ΤΕΜΠΜΕ μέσω όλων των τραπεζών που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά.
Όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Ανάπτυξης ολοκληρώθηκε η διαδικασία υπογραφής των τελικών συμβάσεων συνεργασίας προς τις τράπεζες από το ΤΕΜΠΜΕ και σύμφωνα με τα στοιχεία, αρχικής εκδήλωσης ενδιαφέροντος, στο πρόγραμμα εντάχθηκαν όλες οι τράπεζες που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον εκτός από την HSBC που δήλωσε ότι δεν επιθυμεί την ένταξη στο πρόγραμμα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου, θα ακολουθήσει άμεσα (την ερχόμενη εβδομάδα) νέος κύκλος επαφών ώστε να συντονιστούν οι διαδικασίες των δύο πλευρών για τη μεγιστοποίηση της επιτυχίας του προγράμματος και την άμεση εξυπηρέτηση των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων. Συγκεκριμένα, αιτήσεις θα μπορούν να κατατίθενται με την προδημοσίευση του οδηγού και ανάλογα με την ετοιμότητα της κάθε τράπεζας.

Οι Τράπεζες που υπέγραψαν συμβάσεις συνεργασίας με το ΤΕΜΠΜΕ για το νέο πρόγραμμα εγγύησης και επιδότησης επιτοκίου για κεφάλαιο κίνησης είναι οι εξής:

Αγροτική, Γενική, Τράπεζα Πειραιώς, Τράπεζα Αττικής, Εμπορική, Millenium, Πανελλήνια, Proton, Marfin Egnatia Bank, Ελληνική Τράπεζα, Probank, Alpha Bank, Τράπεζα Κύπρου, Eurobank, Εθνική Τράπεζα, Citibank, Aspis Bank, First Business Bank και Bank Kedr και οι συνεταιριστικές Αχαϊκή, Παγκρήτια, Δωδεκανήσου, Έβρου, Ευβοίας, Ιωαννίνων, Καρδίτσας, Κορινθίας, Λαμίας, Λέσβου-Λήμνου, Ν. Κοζάνης, Ν. Πιερίας, Ν. Τρικάλων, Σερρών, Χανίων και Δράμας.

Ήδη ετοιμάζεται διαφημιστική εκστρατεία για την ενημέρωση των μικρομεσαίων που θα παρουσιαστεί το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας.

www.kathimerini.gr Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης