Αποτελέσματα live αναζήτησης

Ημερίδα για τις δυνατότητες χρηματοδότησης μέσω ΤΕΜΠΜΕ

2 Δεκέμβριου 2008
  • Ο Σύνδεσμος Εμπορικών Αντιπροσώπων και Διανομέων Πειραιά σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Αττικής, Ομόρων Νομών & Νήσων Αιγαίου και την Ομοσπονδία Συνδέσμων Ανεξαρτήτων Εμπορικών Αντιπροσώπων & Διανομέων διοργανώνουν ημερίδα για τις δυνατότητες χρηματοδότησης των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων μέσω του Ταμείου Εγγυοδοσίας .
Ημερίδα για τις δυνατότητες χρηματοδότησης μέσω ΤΕΜΠΜΕ

Ο Σύνδεσμος Εμπορικών Αντιπροσώπων και Διανομέων Πειραιά σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Αττικής, Ομόρων Νομών & Νήσων Αιγαίου και την Ομοσπονδία Συνδέσμων Ανεξαρτήτων Εμπορικών Αντιπροσώπων & Διανομέων διοργανώνουν ημερίδα για τις δυνατότητες χρηματοδότησης των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων μέσω του Ταμείου Εγγυοδοσίας .

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2008 και ώρα 18.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς (Λουδοβίκου 1, Μέγαρο ΕΒΕΠ – 2ος όροφος) με κεντρικό ομιλητή τον Πρόεδρο του ΤΕΜΠΜΕ κ. Νικόλαο Δομένικο .


Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης