Αποτελέσματα live αναζήτησης

Ξεκινά από σήμερα η καταβολή του Δώρου Χριστουγέννων και των επιδομάτων ανεργίας από ΟΑΕΔ

1 Δεκέμβριου 2008 Σχόλια
  • Ξεκινά από σήμερα ο ΟΑΕΔ την προπληρωμή των τακτικών επιδομάτων ανεργίας και του δώρου Χριστουγέννων στους επιδοτούμενους ανέργους, καθώς και την προπληρωμή μισθού Δεκεμβρίου και δώρου Χριστουγέννων στις νέες μητέρες που αξιοποιούν την ειδική παροχή προστασίας της μητρότητας, σύμφωνα με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του οργανισμού, μετά από πρόταση του διοικητή Γιώργου Βερναδάκη.
Ξεκινά από σήμερα η καταβολή του Δώρου Χριστουγέννων και των επιδομάτων ανεργίας από ΟΑΕΔ              

  Ξεκινά από σήμερα ο ΟΑΕΔ την προπληρωμή των τακτικών επιδομάτων ανεργίας και του δώρου Χριστουγέννων στους επιδοτούμενους ανέργους, καθώς και την προπληρωμή μισθού Δεκεμβρίου και δώρου Χριστουγέννων στις νέες μητέρες που αξιοποιούν την ειδική παροχή προστασίας της μητρότητας, σύμφωνα με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του οργανισμού, μετά από πρόταση του διοικητή Γιώργου Βερναδάκη.

    Σημειώνεται ότι, το ύψος του τακτικού επιδόματος ανεργίας ανέρχεται στα 430,75 το μήνα, ενώ για κάθε εξαρτώμενο από τον άνεργο μέλος της οικογενείας του το επίδομα προσαυξάνεται κατά 10%.

    Στο μεταξύ, ξεκίνησε από την Παρασκευή, η υποβολή των αιτήσεων για συμμετοχή σε δυο νέα προγράμματα του ΟΑΕΔ, το πρόγραμμα νέων θέσεων εργασίας και το πρόγραμμα νέων ελεύθερων επαγγελματιών. Ο συνολικός προϋπολογισμός των δυο προγραμμάτων ανέρχεται στα 124 εκατομμύρια ευρώ, με στόχο να δημιουργηθούν συνολικά 10.000 θέσεις απασχόλησης και αυτοαπασχόλησης.

    Πιο συγκεκριμένα:

    -Το πρόγραμμα νέων θέσεων εργασίας 2008 προβλέπει την επιχορήγηση ιδιωτικών επιχειρήσεων για τη δημιουργία 6.500 θέσεων εργασίας που θα απευθύνονται σε ανέργους 31-44 ετών με προϋπολογισμό 64,8 εκατ. ευρώ και ορίζοντα υλοποίησης μέχρι το 2010.

    -Το πρόγραμμα αυταπασχόλησης αφορά 3.500 ανέργους από 33-64 ετών που επιθυμούν να δημιουργήσουν δική τους ατομική επιχείρηση, με συνολικό προϋπολογισμό 60 εκατ. ευρώ και χρόνο υλοποίησης το 2008 και 2009.

Πηγή: Express.gr 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης