Αποτελέσματα live αναζήτησης

ΕΣΕΕ Δελτίο τύπου περι πρόωρης έναρξης εκπτώσεων.

27 Νοέμβριου 2008
  • Με αφορμή την έντονη δημοσιότητα που έχουν πάρει τα θέματα περί δήθεν πρόωρης έναρξης εκπτώσεων, εξωπραγματικών ποσοστών, λειτουργίας των καταστημάτων τις Κυριακές κλπ, η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου αποσαφηνίζει τα εξής:
ΕΣΕΕ Δελτίο τύπου περί  πρόωρης έναρξης εκπτώσεων.

ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ
ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 42 – 105 63 ΑΘΗΝΑ

Αθήνα, 27 Νοεμβρίου 2008

Δελτίο Τύπου
Με αφορμή την έντονη δημοσιότητα που έχουν πάρει τα θέματα περί δήθεν πρόωρης έναρξης εκπτώσεων, εξωπραγματικών ποσοστών, λειτουργίας των καταστημάτων τις Κυριακές κλπ, η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου αποσαφηνίζει τα εξής:

1.    Οι τακτικές χειμερινές εκπτώσεις, βάσει ρητής διάταξης νόμου, θα αρχίσουν την 15η Ιανουαρίου και θα ολοκληρωθούν την 28η Φεβρουαρίου 2009.

2.    Οι προσφορές, με χρησιμοποίηση ποσοστού ή μη, μπορούν να πραγματοποιούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου, έως και την 14η Δεκεμβρίου 2008.

3.    Η 28η Δεκεμβρίου 2008 είναι Κυριακή άρα κατά συνέπεια αργία και απαγορεύεται η λειτουργία των καταστημάτων και η απασχόληση προσωπικού.

4.    Οι μειώσεις στις τιμές αποτελούν πρακτική της κάθε επιχείρησης και δεν μπορούν να μπουν σε καλούπια.

Οφείλουμε τέλος να διαβεβαιώσουμε τους Έλληνες καταναλωτές ότι το Ελληνικό εμπόριο, αντιλαμβανόμενο την δύσκολη οικονομική συγκυρία, έχει ήδη προχωρήσει στην κατά το δυνατόν καλύτερη τιμολόγηση των εμπορευμάτων, σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες της κάθε επιχείρησης.  

Είναι αυτονόητο  ότι η τήρηση των κανόνων και η διαφύλαξη των θεσμών, ιδίως σε τέτοιες δύσκολες περιόδους, αποτελούν προϋποθέσεις εξόδου από την κρίση και τυχόν παραβίασή τους μπορεί να επιφέρει επώδυνες συνέπειες.Θέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης