Αποτελέσματα live αναζήτησης

ΕΒΕΑ: Προταση λειτουργίας των καταστημάτων την τελευταία Κυριακή του χρόνου

27 Νοέμβριος 2008
  • Nα επιτραπεί η λειτουργία των καταστημάτων την τελευταία Κυριακή του χρόνου ζητάει με επιστολή προς τον υφυπουργό Ανάπτυξης κ. Γ. Βλάχο ο πρόεδρος του Ε.Β.Ε.Α., κ. Κ. Μίχαλος.
ΕΒΕΑ: Προταση λειτουργίας των καταστημάτων την τελευταία Κυριακή του χρόνου

Nα επιτραπεί η λειτουργία των καταστημάτων την τελευταία Κυριακή του χρόνου ζητάει με επιστολή προς τον υφυπουργό Ανάπτυξης κ. Γ. Βλάχο ο πρόεδρος του Ε.Β.Ε.Α., κ. Κ. Μίχαλος.

Ο πρόεδρος του μεγαλύτερου επιμελητηρίου της χώρας στην επιστολή του, σχετικά με τις ημέρες λειτουργίας των καταστημάτων κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων υπέβαλλε πρόταση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΒΕΑ για τη λειτουργία των καταστημάτων την τελευταία Κυριακή του χρόνου, 28/12/2008.

Το επιμελητήριο αναφέρει στην επιστολή του ότι η πρόταση «θα εξυπηρετήσει κατά κύριο λόγο το καταναλωτικό κοινό και κατά δεύτερο θα ωφελήσει τόσο τις μικρές όσο και τις μεσαίες εμπορικές επιχειρήσεις της χώρας μας. Πιστεύουμε η πρότασή μας αυτή να σας βρει σύμφωνο και αναμένουμε τη ρύθμιση του εν λόγω θέματος».

www.kathimerini.grΘέλετε να δείτε τα σχόλια; Η προβολή των σχολίων απαιτεί την ενεργοποίηση των cookies, επιλογή η οποία έχει απενεργοποιηθεί απο εσάς.
Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies πατώντας εδώ και να επιτρέψετε την προβολή των σχολίων σε κάθε άρθρο.

Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης